Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ertem ahahahah
Paradesi bekleme işinede pek inanmamaya başladım 1.5 aydır bekletiyor italyadan teklif bekleyen birisi için niye bu kadar bekledik.Parades hala karar vermemiş küfür mü istiyorsun lan olumlu olumsuz cevap versene artık
Ya ertem ahahahah
Ya ertem ahahahah
Yakışır gardaşımıza, bize mutluluklar dilemek düşerwanda yenge ve zairanın takip ettiği brianda deyanara diye bi kız buldumki feci abooo
16 yerine 14 yabanci olmasi daha iyi. Olur olmaz forma giymeyecek 2 yabanci daha alip kadroyu gereksiz yere sisirme ihtimali ortadan kalkti.
Günay Güvenc (Yeni)
Kaan Ayhan (Yeni)
Abdülkerim Bardakci
Emin Bayram
Kazimcan Karatas
Berkan Kutlu
Kerem Demirbay (Yeni)
Yunus Akgün
Kerem Aktürkoglu
Halil Dervisoglu (Yeni)
Baris Alper Yilmaz
11 yerli oyuncuya ilaveten 14 yabanci = 25 kisilik kadro
Bir 3.kaleci daha eklersin 26 olur. Daha fazlasina zaten gerek yok.
kızın 14 milyon takipcisi var abi,ünlü zatenYakışır gardaşımıza, bize mutluluklar dilemek düşer![]()
Cicaldau yu takas felan kullanmak gerekir.Morutan ve Yusuf da çok dikkatli kiralık sözleşme yapmamız lazım eğer gidecekseler.Nevzat Dindar: "Galatasaray; Yusuf Demir, Cicaldau ve Morutan'ı kiraya verecek."
Torreira da bekletmişti o yüzden beklememiz normal alamazsa teklif gelecek trip atıp masadan kalksak torreiramız da olmazdı.Paradesi bekleme işinede pek inanmamaya başladım 1.5 aydır bekletiyor italyadan teklif bekleyen birisi için niye bu kadar bekledik.
Trabzonspor baya sıkışık FFP ile de uğraşmaya başladı Ağustos gibi bir anda Uğurcan hamlesi yaparsak da şaşırmam bize vermek istemezler ama elleri mecbur kalabilir. Takas olacağını pek sanmıyorum maddi açıdan 4 m euro + takas yerine 6-7 m euro'yu bile kabul edebilirler.Kaleyi yerli yapmazsak hicbir anlami kalmiyor Zaniolo Rashica veya Paredes’in
Seneye ztn muslera 38’e giriyor
Ne yapip edip Ugurcan’i düsürmek lazim
Cica + Yusuf <=> Ugurcan takasina hyr demem
Trabzonspor hayır diyebilir ama.Kaleyi yerli yapmazsak hicbir anlami kalmiyor Zaniolo Rashica veya Paredes’in
Seneye ztn muslera 38’e giriyor
Ne yapip edip Ugurcan’i düsürmek lazim
Cica + Yusuf <=> Ugurcan takasina hyr demem