Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bjk ye saplamışız ve bakambu yakın demişsiz diğerleri anlamsız.

IMG_4653.webp

IMG_4654.webp

Lo Celso or Sanchez?

bir sezonda 17 maça çıkmış en fazla , tolplam kariyerinde 35,40 maç yok zaten , izledinmi , yeteneklimidir, tanımadığım için soruyorum

Baturina daha potansiyelli olabilir ama fiyatı çok, ondan tercih ederim dedim aslında, valla oturup 90 dakika izlemedim, ama uzun boylu bir 10 numara isterim

Liva eğer MT gibi oynarsa olabilir.

Dzeko 5 km mesafe katederek oynuyor, top gelirse bitirir bugünkü gibi.

Bu ikisine katılıyorum yine de ama Valencia katkısı alamazlar Dzeko’dan.

Becao gördüğüm kadarıyla kapanan takım stoperi profilinde, ayağı çok kötü diyor tanıyanlar. Eğer böyleyse ne kadar uyar tartışılır.
Fener yine saçma sapan planlamayla iyi kadro kurduğunu sanıyor.Bir kere Dzekoyu aldılar fakat yanlarına almaya çalıştıkları bütün kanatlar da pasorden ziyade içeri kat etmeye çalışan oyuncular , mesela şimdi de ekambi istiyorlarmış.Zajci gönderip yine aynı tarz oyuncu aldılar ki Pasor eksikleri var yine o bölgede.4lu oynamalarına rağmen aldıkları 2 stoper de 3lu oynayan stoperler ve birinin ayağı vasat hatta vasat altı diğerinin ki de çok kötü.Yine geçişlerde ve bağlantılarda aşırı sorun yaşayacaklar gibi gözüküyor suanki durumda.
Büyük ihtimalle hiç planlamaya yapmayıp menajerler kimi getiriyorsa ismine bakıp almaya çalışıyorlar yine

ben fred haberi bekliyorum gece yarısından sonraki 3-4 gun için.bu ipucular şeyimde degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt