Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.962
- 67.037
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Londradan yapıyorlardır uçuşları belki daha kısa sürğyodur :dAdam Manchester de
Londra'dan üst düzey biri geliyor gibi
birara onun için yeni nedved falan diyorlardı şuan ki gelişimi nasıl acaba pek izlemedim adam 10 no oynuyor genç birini seçmemiz gayet iyi o prag o manada isealmanyaya karsı iyiymiş
bir sezonda 17 maça çıkmış en fazla , tolplam kariyerinde 35,40 maç yok zaten , izledinmi , yeteneklimidir, tanımadığım için soruyorum
anlamsızsa paylasılmazdı.2 transfere 2 sehir yazarsınBence bjk ye saplamışız ve bakambu yakın demişsiz diğerleri anlamsız.
zekoooooo, Kent asist tarzı şeylerson 70 sayfa özet verene like
halil bizde birde toronto prag londra uçakları gecikme dubai son çağrı falanson 70 sayfa özet verene like
Fener yine saçma sapan planlamayla iyi kadro kurduğunu sanıyor.Bir kere Dzekoyu aldılar fakat yanlarına almaya çalıştıkları bütün kanatlar da pasorden ziyade içeri kat etmeye çalışan oyuncular , mesela şimdi de ekambi istiyorlarmış.Zajci gönderip yine aynı tarz oyuncu aldılar ki Pasor eksikleri var yine o bölgede.4lu oynamalarına rağmen aldıkları 2 stoper de 3lu oynayan stoperler ve birinin ayağı vasat hatta vasat altı diğerinin ki de çok kötü.Yine geçişlerde ve bağlantılarda aşırı sorun yaşayacaklar gibi gözüküyor suanki durumda.Liva eğer MT gibi oynarsa olabilir.
Dzeko 5 km mesafe katederek oynuyor, top gelirse bitirir bugünkü gibi.
Bu ikisine katılıyorum yine de ama Valencia katkısı alamazlar Dzeko’dan.
Becao gördüğüm kadarıyla kapanan takım stoperi profilinde, ayağı çok kötü diyor tanıyanlar. Eğer böyleyse ne kadar uyar tartışılır.
Halil'i aldık onun duyurusundaki ipuclarını tartışma halindeyiz like'ımı alayım Vasf beyson 70 sayfa özet verene like
Sanchez mantikli
son 70 sayfa özet verene like
100 kere le celso derim hem yetenek hem savaşılık iyi topçu