Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skils videoları yanıltıcı olabiliyor ama enn beğendiğim Spertyan onu isterdim açıkçası

1689446815654.webp

Yoo diğerinde bulmaca çözmek gerekiyor ve ne çıksa günün sonunda isim olarak ben demiştim diyebiliyor hiçbir şey demediği için.

Ayrıca ikisi de doğru söylüyor olabilir aynı anda farklı şekillerde çünkü zaten o adamlarla ilgileniyoruzdur ne yapacaktı ben daha duyumcuyum deyip görüşmediğimiz birinin adını mi verecek
Adam o twiti atıyor çoğu kişi hangi oyuncuyu kast ettiğini anlıyor, Twitter'da da yayılıyor sonra o ismi burada söylüyor. Celso'yu transfersimo ilk yazdığında kendisine soruldu hayır demişti, şimdi ilgileniyoruz oldu.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beni kimse ciddiye almıyo hala.8-9-10 temmuz,11 ve 12 temmuz dedik halbuki.neyse dalgaya alın,o zmaan cıkıyor dediklerim cunku

Mertensin gitmesi lazım tadicin gelmesi için

Tadić büyük kalite yaşına rağmen hala performansı da iyiydi.

Ama maliyeti az olmaz kesinlikle.

Szalai isimli şahsın 14 m euroya herhangi bir takıma transfer olması şikenin daniskasıdır diye geçenlerde de belirtmiş idim.

Bok gibi stoper zira Fenerliler de farkedip herifin üstüne 3 tane yabancı stoper aldılar.

Son 5 senede 36 tane stoper aldılar Min Jae dışında hepsi Jose Rodriguez gibiydi.

bjk almasin diye gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt