Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.281
- 1.938
- 1.198
skils videoları yanıltıcı olabiliyor ama enn beğendiğim Spertyan onu isterdim açıkçası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya manyak paraya fb ya lyon myon yaparbence o herif agustosa kadar durur ya araplar ya fransa ya almanya yapar
fb ekambi ve kaleci alınca 19 yabancı yapıyor.szmanskiyi 10 numaraya aldılar zaten.fb agustosun ortasına kadar transfer yapmazya manyak paraya fb ya lyon myon yapar
burda tadiç diyor tier 1 nevzat sen ağırlık diyorsun sergiarkadaşlar ben şimdi biraz ağırlık kaldıracagım,sonra gece beraber heycanlanacagız insallah.fred,icardi ve diğerleri.....
kim bu burdan ? bana trip atmış resmen şimdi twit attıdusan tadic adı bizle çok geçmemeli.
ben alacağımızı düşünmüyorum adımızı medyada #cometogs tayfa yüzünden geçirip durmasak bari.
arkadaşlar ben şimdi biraz ağırlık kaldıracagım,sonra gece beraber heycanlanacagız insallah.fred,icardi ve diğerleri.....
fb bu ister yabancı sınırını kaldır ister başka bir şey yaptırır herhangi bir engelleri yokfb ekambi ve kaleci alınca 19 yabancı yapıyor.szmanskiyi 10 numaraya aldılar zaten.fb agustosun ortasına kadar transfer yapmaz
Adam o twiti atıyor çoğu kişi hangi oyuncuyu kast ettiğini anlıyor, Twitter'da da yayılıyor sonra o ismi burada söylüyor. Celso'yu transfersimo ilk yazdığında kendisine soruldu hayır demişti, şimdi ilgileniyoruz oldu.Yoo diğerinde bulmaca çözmek gerekiyor ve ne çıksa günün sonunda isim olarak ben demiştim diyebiliyor hiçbir şey demediği için.
Ayrıca ikisi de doğru söylüyor olabilir aynı anda farklı şekillerde çünkü zaten o adamlarla ilgileniyoruzdur ne yapacaktı ben daha duyumcuyum deyip görüşmediğimiz birinin adını mi verecek
Beline kuvvet Sergen'im. Dikkat et bir yerin incinmesin.arkadaşlar ben şimdi biraz ağırlık kaldıracagım,sonra gece beraber heycanlanacagız insallah.fred,icardi ve diğerleri.....