Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Felix Manchester United'a gidecek diyorlar bizim buralara düşmez. Bir şekilde olsa ne transfer olur yalnız.

O degilde gecen sezon koç istifadan 2 transferle buyuk baskana döndu gene. Aynen böyle devam🤣

Felix alma ihtimalimiz yok da şansa bala bi şekilde floryanın içerisine sokabilirsek içinden neler çıkabileceğini aklınız hayaliniz almaz.Yetenek seti olarak messinin 1 tık altında adam mental sıkıntılı olduğu için potansiyelini gösteremedi şimdiye kadar.O mentali de toplamak için en iyi yer Florya şu an

Başıma bir şey gelmeyecekse ben de Kamada'yı Felix'ten önce tercih ederim. Felix'in on kat daha sansasyonel transfer olacağı kesin ama bana da Kamada'dan daha çok verim alırız gibi geliyor. Parades veya işte kim gelecekse ona ek olarak 10 numaraya da Kamada koyarsak hem yetenekli hem taş gibi sert takım oluruz. Mali açıdan da müthiş iş olur ek olarak...

Ya arkadaş, adamın etrafında de jong, ziyech, haller, dolberg, Anthony, neres, klaassen gibi oyuncular varken bu istatistikleri yaptı. Ajax uefa finali peşine sampiyonlar ligi finalini 90+7 de yediği golle kaçırdı. Real madrid, juventus gibi takımları elerken sizce bu takım kendi liginde neler neler yapmaz.

Ajax, feyenoord, psv, az dışındaki bütün takımları bizim ligdeki çoğu takım yener.

Herif son 2 sezondur forvet oynatıldi. Bu sene takım kötü diye sözleşmesini iptal etti. Son 2 sezonda 68 maç oynamış 24 gol atmış. Çok mu yani?

Hollanda liginde fiziğe dayalı bir oyun oynanmıyor? Genellikle açık oyun oynanır. Defans yapmayı sevmezler. Bizim ligde ise otobüsü çekiyorlar kalenin önüne. Bu ligde adama boş alan bırakmazlar. İstediği gibi at koşturamaz yani.

Evet, tadic iyi oyuncu ama beslersen katki verir. Fenere bakıyorum. Adamı besleyecek kimse yok? Dzeko'yu falanda besleyecegini düşünmüyorum. Çoğu maçta forvet oynarsa şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt