Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.253
- 5.970
- 1.483
Hayata bak be. Jesus gibi adama Emre Mor Arao falan al. İsmail Kartala tadic dzeko falanIsmail kartal bok gibi bir adam
ciddi almiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayata bak be. Jesus gibi adama Emre Mor Arao falan al. İsmail Kartala tadic dzeko falanIsmail kartal bok gibi bir adam
ciddi almiyorum
valla açıkçası ben hacı arap ismailin ilk yarıyı bitiremeyeceğini devre arası volkan yada emrenin febeye geleceğini sene sonu ali koçun istifa edeceğini tahmin ediyorumIsmail kartal bok gibi bir adam
ciddi almiyorum
Guvendigimiz islerden biri de buIsmail kartal bok gibi bir adam
ciddi almiyorum
kamadayı 3 mılyon ımza parasına alırız benceFelixi 2m euro kiralik + 78m euro opsiyonla alamaz miyiz
35 yillik vadeyle neden olmasin?Felixi 2m euro kiralik + 78m euro opsiyonla alamaz miyiz
Bjk space odasında rencide olduk diyorlar bunlar mentali dagıttı
orda da gedson fernandesi kesemez aslaFelix Manchester United'a gidecek diyorlar bizim buralara düşmez. Bir şekilde olsa ne transfer olur yalnız.
Felixi 2m euro kiralik + 78m euro opsiyonla alamaz miyiz
Felixi 2m euro kiralik + 78m euro opsiyonla alamaz miyiz
felix 8 oynayabilir mi?daha kötüsü ciddi olarak kamada felixten daha iyi deniliyor
Link at modum
6 m euro imza parası verelim 2.75 m euro maaş verelim.kamadayı 3 mılyon ımza parasına alırız bence
Alamayız. ATM 100 istiyormuşFelixi 2m euro kiralik + 78m euro opsiyonla alamaz miyiz