Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1219.webp

müsterih olalım. en iyisi bizde , en iyisi.

Zaha demişsiniz de nasıl olacak ki. Ya uçta ya solda oynatmak lazım. Kerem de Icardi de kesilmez.
Tek çıkar yolu 4-4-2 oynayıp sol forvet yapıp serbest oynatmak olur onun dışı oynayamaz gibi duruyor o sistemde de Kerem'in rolüyle çok çakışabilir gereksiz olur aynı maliyetlere Kamada bitirir 26 yaşında şovunu izlemek daha mantıklı olur bizim tam aradığımız profil 10 numaraya cuk oturur.

Şu çocuğa yarın alıştıra alıştıra söyleseler bari. Telefona İlk baktığı anı görmeyi çok isterdim.🤣🤣🤣

bu talisca kaç senedir çöllerde

son durumu nedir herifin

Bastonlu Burak Yılmaz biraz kassa 20-30 tane atardı o ligde.
Fortuna gibi bir takımda atti o kadsr golü. Ajaxta oynasa neler yapardı dediğin gibi.

Her şey istatistik değil bunu anlatmaya çalışıyoruz. Oynadığın lig, rakiplerin oynadığı futbol, takımdaki kalite.

Bak adam takım 2 senedir düşüşte olduğu için hemen gitti. Satış yaptığı halde birde herife teşekkür ettiler.

Talisca da aslında aradığımız profil fakat karakteri para kokuyor ve sorun yaratabilir. Angelino keseceği ortalarda iddaa ediyorum Icardi arkasında sadece en az 7 tane kafa golü atar.

Felixi hic izlediniz mi bilmiyorum ama o cocuk iyi oynasa neymar sinifinda birisi

Abi Felix'i elbette izledik ama eleman o kadar zamandır o potansiyeline yaklaşamadı ki "iyi oynasa Neymar gibi" muhabbeti biraz "bizim mahallede bir çocuk var prof. topçu olsa aslında Pele olurdu" muhabbetine benzemeye başladı. Evet durup durup bizde ona yakın bir patlama yapma ihtimali var mı? Elbette var ama bence düşük. Bir de kiralık alabilicez alırsak zaten, yerine mümkünse bonservisiyle (imza parası dışında) bedavadan Kamada çekmek bana daha mantıklı geliyor. Bir de bu kadar çok "ultra süper yıldız" statülü adam şimdilik bizim seviyeye biraz fazla. Bir de "bizde kendini bulursa süper olur" statüsünde elimizde zaten Zaniolo var. Aynı anda çok yıldız oyuncu rehabilite edilmez. Bir tane olur öyle takımda. O giderse yeni risk alırsın. Hele bu tarz bir risk kiralık (ve iyi oynarsa seneye alamayacağımız) adamda almak hepten saçma sanki.

Fb'nin bence bu sezon en iyi transferleri Becao ile Djiku.Adamların hücumunda pek 1 sıkıntı yoktu.Defanslarında sıkıntı vardı.Lig genelinde Serdar - Becao ile de oynayabilirler.Dzeko transferini daha çokta anlamdıran transfer ise Tadic old.Ama 2'sinin de yaşlarından dolayı full beraber oynayacaklarını tahmin etmiyom.1-2 derbi kazanamasalar bunlar yine karışır..

Tek çıkar yolu 4-4-2 oynayıp sol forvet yapıp serbest oynatmak olur onun dışı oynayamaz gibi duruyor o sistemde de Kerem'in rolüyle çok çakışabilir gereksiz olur aynı maliyetlere Kamada bitirir 26 yaşında şovunu izlemek daha mantıklı olur.
Kamada konusunda çekincelerim var zaten Bundesliga izleyemiyom ama onun dışında da Frankfurt beni hiçbir zaman etkilemedi Rebic Jovic Haller dönemi haricinde. Yine de 4-4-2 saçma geliyor çünkü kanatlarında Kerem, Zaniolo falan olmaz bence. Kerem belki olabilir de yanlış kullanmış oluruz
Hoca bugun 2li santrafor dedi. Icardi baris vb gibi
Kanat rotasyonumuza uygun görmüyorum yukarıda yazdığım gibi. 4-4-2 kanadı olabilecek Rashica var tek, bir de belki Kerem oyununu adapte ederse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt