Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.647
- 13.851
- 1.998
Adam sampiyonlar ligi istiyor neden olmasınzaha komple ligi bitirir alırsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sampiyonlar ligi istiyor neden olmasınzaha komple ligi bitirir alırsak
Tek çıkar yolu 4-4-2 oynayıp sol forvet yapıp serbest oynatmak olur onun dışı oynayamaz gibi duruyor o sistemde de Kerem'in rolüyle çok çakışabilir gereksiz olur aynı maliyetlere Kamada bitirir 26 yaşında şovunu izlemek daha mantıklı olur bizim tam aradığımız profil 10 numaraya cuk oturur.Zaha demişsiniz de nasıl olacak ki. Ya uçta ya solda oynatmak lazım. Kerem de Icardi de kesilmez.
Hoca bugun 2li santrafor dedi. Icardi baris vb gibiZaha demişsiniz de nasıl olacak ki. Ya uçta ya solda oynatmak lazım. Kerem de Icardi de kesilmez.
emre bari abi sen okan hoca renk vermedi falan diyonda bunu demiş,daha ne desin zaten
ya yeterki gelsin ona yeri okan hoca bulur işi oZaha demişsiniz de nasıl olacak ki. Ya uçta ya solda oynatmak lazım. Kerem de Icardi de kesilmez.
Fortuna gibi bir takımda atti o kadsr golü. Ajaxta oynasa neler yapardı dediğin gibi.Bastonlu Burak Yılmaz biraz kassa 20-30 tane atardı o ligde.
Felixi hic izlediniz mi bilmiyorum ama o cocuk iyi oynasa neymar sinifinda birisi
Kamada konusunda çekincelerim var zaten Bundesliga izleyemiyom ama onun dışında da Frankfurt beni hiçbir zaman etkilemedi Rebic Jovic Haller dönemi haricinde. Yine de 4-4-2 saçma geliyor çünkü kanatlarında Kerem, Zaniolo falan olmaz bence. Kerem belki olabilir de yanlış kullanmış oluruzTek çıkar yolu 4-4-2 oynayıp sol forvet yapıp serbest oynatmak olur onun dışı oynayamaz gibi duruyor o sistemde de Kerem'in rolüyle çok çakışabilir gereksiz olur aynı maliyetlere Kamada bitirir 26 yaşında şovunu izlemek daha mantıklı olur.
Kanat rotasyonumuza uygun görmüyorum yukarıda yazdığım gibi. 4-4-2 kanadı olabilecek Rashica var tek, bir de belki Kerem oyununu adapte ederseHoca bugun 2li santrafor dedi. Icardi baris vb gibi
Biz cok daha buyuk takimiz ve sampiyonlsr ligine gidiyoruzzahayı fb bile alamıyor biz nasıl alalım?