Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bence de süper herif ama bu görüşe karşıyım takım dediğin 23-24 topçuyu geçmeyecek ve herkese makul dakika vereceksin. Yok yere kadroyu şişirmeye gerek yok, Zaha gelecekse örneğin Rashica'dan vazgeçilmesi gerekir benceya yeterki gelsin ona yeri okan hoca bulur işi o
iyi de fb daha çok para saçıyorBiz cok daha buyuk takimiz ve sampiyonlsr ligine gidiyoruz
bu talisca kaç senedir çöllerde
son durumu nedir herifin
ben de oyle sanıyordum ama bugunku roportajında ikinci santrafor alıcaz demişhoca 10 numaradan prese katılacak birini istiyor
holanda liginde ajax geçen sene 3. oldu ve feyenordtan baya bir puan farkı yediTadic çok iyi topçu orası net de son sene yaptığı istatistikler balon.Ajaxın kadro kalitesi leş olduğu için bütün atakları Tadic üzerinden oynadılar haliyle istatistikleri şişti az daha avrupa ligine bile katılamıyolardı.Tempo olarak da eski temposunda değil ama kilit açıcı olarak iş yapar her türlü 8 gol -9 asist gibi bi katkı bekliyorum.
Ayni istatistikleri yapsın sezon sonunda evet haklısınız diyeceğim.Tadic transferinden sonra burda da şirazesi kayanlar olmuş, yakiştiramadim
kepaze 1 platformBizim midstjö bile 7 asist yapmış bu Hollanda liginde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
feyenoorddan da szymanskiyi aldılarholanda liginde ajax geçen sene 3. oldu ve feyenordtan baya bir puan farkı yedi