Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim midstjö bile 7 asist yapmış bu Hollanda liginde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orası öyle de Hollanda Ligi zaten savunma yönünden pek güçlü 1 Lig değildi.Tadic'i sevmem ama Şampiyonlar Ligi'nde ve Sırbistan Milli Takımı'nda da farkı belli oluyodu..

o zaman tabi ki haklısınız diyeceksin başka ne diyebilirsin ki?
Ben hollanda da yaptığı istatistikleri turkiyede yapabileceğini düşünmüyorum.

Aynı istatistiği yaparsa tabi haklısın diyeceğim de başka ne dememi bekliyorsun.

Uzun uzun yazdim arkadaşlar. Ben adamı 5 sezondur izliyorum. Kimlerle oynadığını, vs vs anlattım. Sezon sonu göreceğiz.

Valencia da gol kralı oldu bu ligde ama gördük demi hepimiz nasıl olduğunu?

Trabzon'un hücum hattı da ciddi tehlikeli süper lig seviyesinin üstünde kimse farkında değil ama alacakları forvete göre fenerden çok daha iyi hücum hatları olabilir.

Visca - Bakasetas - Orsic
Transfer​

Yav sizler iyi misiniz? Geçen sene başı fner ismaili kovmayıp skorer kanat ardayı oynatıp birde iyi bir kaleci alsaydı şamp en büyük adayıydı zaten.. adamlar sürekli ya hocayı değiştirip takımı komple yeniliyor yada hoca kalsa bile yine tskımı komple değiştiriyor yada iyi oyuncuları oynatamıyorlar yani sürekli sil baştan çorba oluyorlar:) yalandan abartılan satışlar vs derken her sene aynı bk. Adamlar kimi alsa lig bitti oluyor .. sıfr onlar için fikstür ayarladılar yine olamadılar.. önemli olan tskım olabilmek bu kadronun kaosa süreklenmesi 2 mağlubiyete bakar çünkü acayip kırılganlar pskolojik olarak.
Kruseyi aldiklarinda da hayatina kiyanlar oldu

Rashica > Galatasaray
Adama Traore > Başakşehir
Redmond > Beşiktaş(bunu da kaptırırlarsa yönetimi asarlar.)
Traore Başakşehir hiç olmamış ya. Bjk'nin de parası falan yetmez Redmond'a. Takımsız kalırsa 31 Ağustos'ta Bjk'ye imzayı atar
Kartal bir bok yapamaz

baski olmadan o seriyi yapti, inanilmaz baski var kaldiramaz

Jesuse mum gibi ariyacaklar
Olay hoca değil ki yine hakemler taşıyacak. Birkaç maç da Tadic Dzeko falan çözer

Ben hollanda da yaptığı istatistikleri turkiyede yapabileceğini düşünmüyorum.

Aynı istatistiği yaparsa tabi haklısın diyeceğim de başka ne dememi bekliyorsun.

Uzun uzun yazdim arkadaşlar. Ben adamı 5 sezondur izliyorum. Kimlerle oynadığını, vs vs anlattım. Sezon sonu göreceğiz.

Valencia da gol kralı oldu bu ligde ama gördük demi hepimiz nasıl olduğunu?
net rakam ver
kac gol kac asist yapar

Mert günok yalan

Adam bjk ile antremanlara cikiyor,opsiyon devreye girmemis olsa bjk kampinda ne isi var adamin

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt