Oğulcan Aksoy
Kırmızı Üye
- 14 Aralık 2015
- 2.183
- 1.613
- 813
Vay vay vay, sağlam 8 ve 10 almak şart oldu, yıllar sonra meybuz almaktan vazgeçtiler. Hata yapmamalıyız transferde
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay vay vay, sağlam 8 ve 10 almak şart oldu, yıllar sonra meybuz almaktan vazgeçtiler. Hata yapmamalıyız transferde
Son 16'ya kesin kalırlar sonrasında gelecek rakiplere bağlı çeyrek/yarı final görebilirler. Avrupa ligi olsa maksimum son 16 görür elenirlerdi. Sivasspor bile geçen sene iyi kura çekse çeyrek final görecekti.Suyun karşı tarafı konferans kupasında iyi işler yapabilir, kadrosu müsait. Daha iyi kadroya sahip fazla rakip yok orada.
kaleciler icin bu gibi seyler cok sorun degil benceIyi kaleci kötü kaleci bilmem ama adam 28 yasina kadar Hirvatistani geçtim, Zagreb'ten çikmamis...
Gece gece eğlendim, keyifli mesajİyi geceler,bakalim biz ne yapacağız transferlerde.fbnin magnumlari erimiş magnum gibi daha cok

Hocanın 8-10 numara yerine 9.5 tercih ediyor Talisca, Kamada, Felix daha çok sevdiği profiller oluyor. Ama bu 3'lüyü de izlemek isterdim.Dominguez Torreira Lo Celso üçlüsü kağıt üstünde müthiş bir o.s. Tango keyf.
İyi geceler, onlar mini magnum biz büyük magnumlardan devam.İyi geceler,bakalim biz ne yapacağız transferlerde.fbnin magnumlari erimiş magnum gibi daha cok
ve sene sonu hüsran olunca, kadro kalitesizliği yüzünden olamadık diyebiliyor ve sonra yine 1-2 transfer yine şampluk şarkıları : )Fenerliler yine şampiyonluk nidaları atıyor. Ya ne garip bir güruh bu koduklarım ya.
9 senedir aynı zaman diliminde aynı senaryolar. Sanki normal takım taraftarı değil de akılalmaz bir neandertal topluluğu bunlar
Olacağı yok ya yazayım dedim. Lo Celso'yu alsak Torreira'yla double pivot dener hoca bence de.Hocanın 8-10 numara yerine 9.5 tercih ediyor Talisca, Kamada, Felix daha çok sevdiği profiller oluyor. Ama bu 3'lüyü de izlemek isterdim.
Katılıyorum, kura durumuna bağlı daha ilerisi kesinlikle. Aston Villa bu sene şampiyon olur gibi geliyor bana konferans kupasında amaSon 16'ya kesin kalırlar sonrasında gelecek rakiplere bağlı çeyrek/yarı final görebilirler. Avrupa ligi olsa maksimum son 16 görür elenirlerdi. Sivasspor bile geçen sene iyi kura çekse çeyrek final görecekti.

Yok tecrube açisindan söylemedim, daha çok adaptasyon gibi problemler için. Dil olsun, özlem falan olsun...adam daha Zagreb disina çikmamis deplasman hariçkaleciler icin bu gibi seyler cok sorun degil bence
2 gün önceki radyocu işte.hala aynı şeyi konusyo manyaklar.fitik demişler,haluklarda olumsuz durum yok demisJorge Lanata diye bir radyocu lösemi dedikodusunu atmış ortaya, baya tepki almış. Öyle net konuşmak için erken, umarım ciddi durumu yoktur
voleybol var gelın