Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suyun karşı tarafı konferans kupasında iyi işler yapabilir, kadrosu müsait. Daha iyi kadroya sahip fazla rakip yok orada.
Son 16'ya kesin kalırlar sonrasında gelecek rakiplere bağlı çeyrek/yarı final görebilirler. Avrupa ligi olsa maksimum son 16 görür elenirlerdi. Sivasspor bile geçen sene iyi kura çekse çeyrek final görecekti.

Fenerliler yine şampiyonluk nidaları atıyor. Ya ne garip bir güruh bu koduklarım ya.

9 senedir aynı zaman diliminde aynı senaryolar. Sanki normal takım taraftarı değil de akılalmaz bir neandertal topluluğu bunlar
ve sene sonu hüsran olunca, kadro kalitesizliği yüzünden olamadık diyebiliyor ve sonra yine 1-2 transfer yine şampluk şarkıları : )

Jorge Lanata diye bir radyocu lösemi dedikodusunu atmış ortaya, baya tepki almış. Öyle net konuşmak için erken, umarım ciddi durumu yoktur

Son 16'ya kesin kalırlar sonrasında gelecek rakiplere bağlı çeyrek/yarı final görebilirler. Avrupa ligi olsa maksimum son 16 görür elenirlerdi. Sivasspor bile geçen sene iyi kura çekse çeyrek final görecekti.
Katılıyorum, kura durumuna bağlı daha ilerisi kesinlikle. Aston Villa bu sene şampiyon olur gibi geliyor bana konferans kupasında ama:hat:

biz 10 numaraya kamada ayarında dinamik bi topçu sonra bu lige kim gelirse gelsin şampiyonluk vermeyiz.

sağ kenarda zaniolo, santrafor icardi + 10 numara kamada, sol bek angelino, düzenli 10 gol 10 asist yapacak kerem varken geçen sezondan daha dominant bir performans göreceğimizi düşünüyorum.

dinamik 10 numaralara gidersek oliveyranın da demirbayın da verimi artacaktır.

felix tarzı forveti ikileyen bir tarza gideceksek o zaman 8 numarayı da değişmemiz gerekiyor.

Son düzenleme:
Fener'in bu seneki transferlerinin farkı en azından "ciddi katkı verme ihtimali az olmayan" transferler yapıyorlar. Geçen sene 1-2 istisna hariç Bruma-Lincoln-Gustavo-Samet-Perez-Arao-Oosterwolde gibi tutma ihtimali nispeten daha düşük adamlar alıyorlardı ama yine bu sene aldıkları adamların hala ciddi riskleri var, öyle çok net sorunsuz adamlar değil. Ya Dezko ve Tadic gibi yaş ve tempo soru işaretleri var, ya Becao gibi takım sistemine-kadrosuna oturmama ihtimali var, ya Livakovic gibi ilk kez böyle bir role soyunduğu için baskıyı kaldırabilecek mi uyum sağlayacabilecek mi soru işareti var... Bir de üstüne totalde kadro mühendisliği soru işaretleri var, bir de özellikle 11 için yerliler açısından soru işaretleri var...

Jorge lanata haberi 2 gün öncesinin kolpacisi,ısıtıp önümüze getirmeyin arkadaşlar.ben takipteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt