Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben boyle seref yoksunu bir rakipten cidden sıkıldım. Burada rekabet edecegimiz yer saha olmasi gerekirken, saha ici disinda her konuda rekabet etmemiz gerekiyor. Can sıkıcı, kalitesiz ve etik degerleri olmayan bir rakip var. Buna ek olarak, yaptiklarina ses cikaramayan, TFF etc var. Ulke de bu kadar rusvet ve para ile isler cozulmeye devam ettikce, bu düzen de boyle devam eder. Ali Koc dersin, okumus etmis belli gorgusu vardir dersin, donup yaptiklarina bakiyorsun; ADS deki baskandan hic bir farki yok. Ruhunu 5 kurusa satanlar toplulugu ile mucadele etmek gercekten zor ve anlamsiz. Herhangi bir heyecan birakmiyorlar insanda...

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yüzler gülüyor

1689496935261.webp

Fabrizio İcardi işini noktaladı, hoca İcardiyi bekliyoruz zamanı belli değil diyor az sakin ya, başka transferleri düşünelim artık

ya arkadaş şansa bak ya.

mucize gibi icardi ilk kampa yetişecekti. içine düştüğü sıkıntıya bak adamın. :/

İttirdiler mittirdiler de bakma herif şamp olacak puan ortalamasini yapti biz asiri iyiydik

Fbnin gecen seneki kadar direnebilecegini sanmiyorum ayrica yerli olayi buyuk problem olacak bunlara cok suursuz hareket ediyolar altay varken yabanci kaleci almak salaklik ferdi disindaki 2 adam kaliteyi cok dusurecek
jesus zaten son 10 küsür yıldır gittiği her takımda 2 puan ort yapmış bir hoca,fbye gelmeden de çok beğenirdim, gitmesi çok iyi oldu valla, sağlam kadro ile başa bela olabilirdi

Okan hocaya yayın yasağı gelmeli, iyi niyetli ve şeytan muhabirler de bunu biliyor, boşver hocam transfer işlerini sen
Fatih terim gibi yapmalı sezon bitti mi ya TRT'Ye ya da yayıncı kuruluşa çıkıp soruları cevaplayip bitirmeli bu sene kim istediyse yayınına çıktı. YouTube kanallarında ne işin var.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt