- 20 Mayıs 2011
- 23.390
- 10.358
- 1.873
Kamada teklif bekliyordur muhtemelen Avrupadan çünkü para değil proje kovalıyorum diyor ısrarla kolay düşmez ama Ziyech olsa çoktan bitirmişti bizimkilerBen forvet arkası için ziyech veya kamada bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamada teklif bekliyordur muhtemelen Avrupadan çünkü para değil proje kovalıyorum diyor ısrarla kolay düşmez ama Ziyech olsa çoktan bitirmişti bizimkilerBen forvet arkası için ziyech veya kamada bekliyorum
kimsenin birşey yazdığı yok , en alt iki satırda birinde İstanbul iptal , diğerinde İstanbul hazır, yani bjkye mesaj verildi , onların aldığı bilet iptal , hepsi bu , kulüp aptalmı ki hedef göstersin helede ilgilendiğimiz tüm oyuncuların fiyatlarını yükseltmeye çalışanlar varkenParis yazar Milano yazar Lizbon yazar vs. spesifik yerler yazılmış
Cengiz fenere gitmez çocuk bildiğim kadarıyla Galatasaraylı esnafım bi toptancı abimin müşterisi babası Galatasaraylı olduğunu söylüyordu doğru yalan bilmiyorumYerli kuralıyla başları derte girecek.
Cengiz’i almaları aşırı derecede şart. Ben olsam yarından tezi yok Cengizi alırdım.
Diğer türlü ortasaha hattını İrfan-Mhy-İsmail ile yapmak zorunda kalırlar
Sanchez form durumunu bilmiyorum ama kariyer bakımından 2 gömlek üstte herifAlexis Sanchez = Tadic hiçbir farkları yok ikisi de kaliteli isimler bugün forumda konusu da açıldı ikisini de isterdim. Tadic olmuyorsa Sanchez'i de isterim Türkiye ligini gözünüzde büyütmeyin bu adamlar her türlü çift haneli skorlara ulaşır.
Olabilir: Ndombele, Florentino, Nico Dominguez, McKennie8 numaraya fred ve paredes dışında gerekirse bonservis ödenerek alınabilecek kim var