Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paris yazar Milano yazar Lizbon yazar vs. spesifik yerler yazılmış
kimsenin birşey yazdığı yok , en alt iki satırda birinde İstanbul iptal , diğerinde İstanbul hazır, yani bjkye mesaj verildi , onların aldığı bilet iptal , hepsi bu , kulüp aptalmı ki hedef göstersin helede ilgilendiğimiz tüm oyuncuların fiyatlarını yükseltmeye çalışanlar varken

Yerli kuralıyla başları derte girecek.

Cengiz’i almaları aşırı derecede şart. Ben olsam yarından tezi yok Cengizi alırdım.

Diğer türlü ortasaha hattını İrfan-Mhy-İsmail ile yapmak zorunda kalırlar
Cengiz fenere gitmez çocuk bildiğim kadarıyla Galatasaraylı esnafım bi toptancı abimin müşterisi babası Galatasaraylı olduğunu söylüyordu doğru yalan bilmiyorum

Alexis Sanchez = Tadic hiçbir farkları yok ikisi de kaliteli isimler bugün forumda konusu da açıldı ikisini de isterdim. Tadic olmuyorsa Sanchez'i de isterim Türkiye ligini gözünüzde büyütmeyin bu adamlar her türlü çift haneli skorlara ulaşır.
Sanchez form durumunu bilmiyorum ama kariyer bakımından 2 gömlek üstte herif

Eşinin durumu belli değilken icardinin Ağustos başına kadar geleceğini sanmıyorum

Ayrıca iyi topçu olsada en ufak sıkıntıda ortalığı karıştırır taraftarla birbirine girer o adam egosu kendinden büyük bencil adamın teki

Oliveirayla Mertens son haftalarda çok elestirildiler. Her mac degil de duruma göre oynasalar daha verimli olurlar. Oliveirayi ozellikle Beşiktaş macindaki sicisindan dolayı bir cok kişi ben dahil tepki verdi, ama geçen sezonun ilk yarisinda gibi oynarsa pek elestirilecek bisey kalmaz

İcardi nin bonservisi açıklansın sonra kampa en doğru zaman katılır.

8 numaraya fred ve paredes dışında gerekirse bonservis ödenerek alınabilecek kim var
Olabilir: Ndombele, Florentino, Nico Dominguez, McKennie
Potansiyel: Veiga, Lo Celso, Morita, Scarpa,
Keşke: Hojberg, Kamada, Gravenberch, Kessie, Ward-Prowse

açıkçası iyi kadroyu veya iyi oyuncuları iyi hocaya vermek gerekir fener bu konuda yine saçmaladı

tadic dzeko gibi oyuncuları 8jkda olmasını istemezdım halil gibi birinden bile katkı alırdı o herif

Hoca kimseyi kırmamak adına her röportaja eyvallah diyor da o kadar çok açıklama yapılırsa ister istemez hatalı yanlış anlaşılmalar olacaktır. Bir şey olursa kulübün resmi hesapları var zaten hoca kendini gereksiz baskı altına almasın.

Yav ıcardi gel imzayı at git ondan sonra eylülde gel istersen valla yoruldum ya seni beklerken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt