Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın gündüz Paris'e uğrayabilir oradan eşyaları alıp tekrardan harekete geçebilirler diye tahmin ediyorum. Yoksa dediğiniz gibi mesafe uzak 4 saat en fazla Fransa, Portekiz gibi ülkelerden olur.@Levent Akgün yanlış okumadıysam, haberi doğru kabul edersek, uçuş süreleri garip değil mi ? Mesafeyi göz önüne alınca ? Arjantin’de değil mi bu adam ?
21 yaş kuralı bu sene yok galiba12. Icardi, 13. Bakambu, 14. Sag kanat olur. Morutan kadroda kalirsa 21 yas alti bir 8 numara aliriz gibi.
Doğruysa Wanda'da korkulan durum da olmamıştır diye düşünüyorum yoksa uzardı daha gelmesi. Sevindirici i umarım doğrudur.Hadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
neredesin sen ya :d
En son Arjantin'de değil miydi? @Sergen Zeren çocukları falan da Arjantin'den fotoğraf paylaşıyor diyordu dün. İtalya'ya mı geçmişler? Yarın Wanda'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapılacak diyenler de vardı, durumu iyi diye yorumluyorum eğer bu bilet konusunda bir yanlış anlaşılma yoksa. Wanda'nın durumu iyiyse transferden çok daha fazla sevineceğim bu durumaHadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
Bir de bunu çift taraflı overdose yaşıyoruzAdminim bazıları totem yapıyor negatiflik pompalıyor bunları sutlamiyi düşünür musunuz
Bağırsak enfeksiyonuuuuDoğruysa Wanda'da korkulan durum da olmamıştır diye düşünüyorum yoksa uzardı daha gelmesi. Sevindirici i umarım doğrudur.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardiiiiiiiiHadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
Kalkis arjantin saati ile, varis saati de turkiye saati ile olsada mi olmuyoricardi arjantinde değil mi nasıl 3-4 saatte gelecek
Cidden durum buysa sevineceğim, kendi kendime dert ettim anasını satayımBağırsak enfeksiyonuuuu![]()
Arjantin de şu an saat 09:45 o yüzden öğle saatlerinde ya da akşam saatlerinde Arjantin'den Fransa'ya Paris'e yolculuk yapabilirler son eşyalarını alıp direk Paris üzerinden tekrardan İstanbul'a hareket üzerine planlanmış olabilir.