Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Levent Akgün yanlış okumadıysam, haberi doğru kabul edersek, uçuş süreleri garip değil mi ? Mesafeyi göz önüne alınca ? Arjantin’de değil mi bu adam ?
Yarın gündüz Paris'e uğrayabilir oradan eşyaları alıp tekrardan harekete geçebilirler diye tahmin ediyorum. Yoksa dediğiniz gibi mesafe uzak 4 saat en fazla Fransa, Portekiz gibi ülkelerden olur.

Hadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
Doğruysa Wanda'da korkulan durum da olmamıştır diye düşünüyorum yoksa uzardı daha gelmesi. Sevindirici i umarım doğrudur.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta saha transferi ile ilgili yeni ulaşan bilgiler var, sadece Sabitzer'den söz etmiyorum.

Paredes'in alternatifi olarak bakmayalım olaya, isimlerden en düşük maliyetlisi Paredes.

Daha öncesinde Torreira'yı önde kullanmak istiyoruz demiştim top rakipteyken yani şu şekilde bir kurgu:

Paredes
Torreira X
Bu minvalde Kerem ve Zaniolo'nun net kanat forvet olduğu 4-3-3 isteniyordu ancak Paredes'i beklerken birçok ismin durumuyla ilgili görüşüldü ve bazıları gerçekten uçuk kaçık.

geliş saatinde aceleyle yanlıs yazdı gibi levent abi.ama belki bugun arjantinden bi yere geçer

Hadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
En son Arjantin'de değil miydi? @Sergen Zeren çocukları falan da Arjantin'den fotoğraf paylaşıyor diyordu dün. İtalya'ya mı geçmişler? Yarın Wanda'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapılacak diyenler de vardı, durumu iyi diye yorumluyorum eğer bu bilet konusunda bir yanlış anlaşılma yoksa. Wanda'nın durumu iyiyse transferden çok daha fazla sevineceğim bu duruma

Arjantin de şu an saat 09:45 o yüzden öğle saatlerinde ya da akşam saatlerinde Arjantin'den Fransa'ya Paris'e yolculuk yapabilirler son eşyalarını alıp direk Paris üzerinden tekrardan İstanbul'a hareket üzerine planlanmış olabilir.

Adminim bazıları totem yapıyor negatiflik pompalıyor bunları sutlamiyi düşünür musunuz
Bir de bunu çift taraflı overdose yaşıyoruz

Polyanna tarafı var bir Sergen’in önderlik ettiği

Bir de pesimist ekip var Motz, Murhan, Ali Gece tayfa

Bir şey söylüyoruz iki taraf da bize sövüyor sonra

icardi'yi buenos aires'den mancınıkla atacaklarmış :dd

Marcel Sabitzer ve Saul Nıguez gizliden gizliye bu sene en çok istediğim 2 orta sahaydı. Saul çok zor Atetico da doğrudan oynamaya devam ediyor ama Sabitzer için ManU girişim yapmadıktan sonra alınabilmesi daha olası durumda

Arjantin de şu an saat 09:45 o yüzden öğle saatlerinde ya da akşam saatlerinde Arjantin'den Fransa'ya Paris'e yolculuk yapabilirler son eşyalarını alıp direk Paris üzerinden tekrardan İstanbul'a hareket üzerine planlanmış olabilir.
:D
DMWQy94WsAAJUHN.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt