Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi gözümüz aydın. Pazartesi günü İcardi Türkiye'ye geliyor. Özel uçakla Türkiye'ye gelecek. Planlaması hazır. Slot vs sırası almayacağı için öğleden sonra 15.30 kalkış Türkiye'ye iniş TR saati 18:45 yada 19:00 arası gelecek.
Uçuş direkt Arjantin-Türkiye mi ağabey?

Yarın gelme ihtimalini düşük görüyorum haber çıkardı.

Wanda Nara sağlık durumu ile ilgili açıklama yapacak bence ondan sonra planlama yapılır.

Gelir imzalar tekrar gidedebilir

Bir de bunu çift taraflı overdose yaşıyoruz

Polyanna tarafı var bir Sergen’in önderlik ettiği

Bir de pesimist ekip var Motz, Murhan, Ali Gece tayfa

Bir şey söylüyoruz iki taraf da bize sövüyor sonra
Ben pesimistim her zaman kabul ediyorum ama amacım daha iyisi daha güzeli olsun inşallah. Okan hocama güvenimiz tam

Oliveira ile rekabete girecek genc ve dribblingci bir 8 numara, sag kanada Rashica veya Nuamah, ikinci forvet icin Bakambu, ondan sonra yola devam.
Bir de 10 no forveti 2'leme özelliği olan. Orta sahaya Kerem Demirbay rotasyona Türk olarak. Gelecek yabancı 6-8 oynayabilen biri olması daha iyi olabilir özellikle Torreira'yı da yedekleme açısından.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En son Arjantin'de değil miydi? @Sergen Zeren çocukları falan da Arjantin'den fotoğraf paylaşıyor diyordu dün. İtalya'ya mı geçmişler? Yarın Wanda'nın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapılacak diyenler de vardı, durumu iyi diye yorumluyorum eğer bu bilet konusunda bir yanlış anlaşılma yoksa. Wanda'nın durumu iyiyse transferden çok daha fazla sevineceğim bu duruma
12 saat önce paylasımları cocukların

:D
DMWQy94WsAAJUHN.jpg
Daha 30 saatlik süre var aktarma yapabilirler sonuçta Arjantin'den 4 saatte gelmek için uçak hızı 3.305 km hıza çıkamıyorsa 4 saatte gelemezler. :asd:

bebekte falan güzel 1 villa tahsis edelim icardi ailesine takılsınlar burda parası olana sağlık hizmetleri en üst düzey zaten kötü ihtimalde dahi

gravenberg harika olur,gardi onu takibe almıs

İnanması güç ama Paredes'in kararı beklenirken geçen sezon forma şansı bulamaması nedeniyle kiralar mısınız diye sorulan Kalvin Phillips gerçeği var. Kovacic transferi sonrası görüşülüyor ancak City'den red cevabı alınıyor.

Bu arada Levent abiden bağımsız İcardi'nin yarın gelme durumu olsaydı Sco1905 çoktan verirdi haberi diye düşünüyorum.

Kalvin'i ben de yazmıştım olabilirdi aslında hiç oynayamadı nerdeyse de ingilizler zor geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt