Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelinonun garip bir istatistiği daha var.Ligdeki en az ayağındaki topu kaptıran adammış.
Riskli alanlarda top almıyor, rakibini topla geçmeye çalışmıyor, ortalar harici garanti paslı oynuyor diye de okunabilir bu istatistik tbh...

demin twitterda gördüm salağın teki kamada'ya 8 milyon euro imza parası verin alın yazmış

babası git 2 süt 1 ekmek al dese parası yetmez ne boş atıyor veletler :asd:

Kah gülüp kah ağlayacağımız champ olacağımız bir sezon mu olacak reis

ula geçen sene şampiyon olacağız dediğimi niye paylaşmıyorsunuz?

ayriyeten geçen sene fb üzerine dediğim herşey birebir yaşandı onuda söylemezsiniz

hep işiniz geldiği gibi

BENİ ÜZMEYE HAKKINIZ YOK!

Raşit bence zaniolo iicn bekletiliyor eğer zaniolo satilmassa sağ kanat ona verilecek Raşit yerine sağlam bir 10 alınacak.
İcardi
Kerem. Dybala. Zaniolo
Fred. Torreira
Angel. Boey
Abdul. Nelson
Muslera

Yabancı sınırı da değişecek bence

Angelinonun garip bir istatistiği daha var.Ligdeki en az ayağındaki topu kaptıran adammış.

Renkdaş, adam eksiltebilen bir oyuncu zaten, top hakimiyeti ve bilekleri iyi. Sadece git-gel skorer kanat/bek değil yani. İlerleyen dönemde yaşı düşünüldüğünde ortasaha da rahatlıkla oynayabilecek bir oyuncu. Benimde aklımda ki tek soru defansif yönü.

Ben bu noktada katılmıyorum renktaş

Feyenord için 10 milyon büyük para değil

Ayrıca şampiyon kadrosunun oyuncusu

İsteseler her türlü alırlardı

Ya bu oyuncuda bir sıkıntı var ya da çok abartılıyor

Bakalım zamanla göreceğiz

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feyenoordu Ajaxla karıştırma rnş transfer konusunda çok para harcamıyorlar son sezonlarda

Feyenoord reddetmiş sonra Fb çökmüş. Tekrar kiralamak istemisler, Fbliler de direk bonservisi odedi

ula geçen sene şampiyon olacağız dediğimi niye paylaşmıyorsunuz?

ayriyeten geçen sene fb üzerine dediğim herşey birebir yaşandı onuda söylemezsiniz

hep işiniz geldiği gibi

BENİ ÜZMEYE HAKKINIZ YOK!
Prandelili sezon da lig tahminin tutmuştu zaten Hamza ile de olsa. Makara yapıyorum masonum kızma hemen

Of of zamanda geçmiyorki.ben çok ümitliyim geceden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt