Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın gündüz Paris'e uğrayabilir oradan eşyaları alıp tekrardan harekete geçebilirler diye tahmin ediyorum. Yoksa dediğiniz gibi mesafe uzak 4 saat en fazla Fransa, Portekiz gibi ülkelerden olur.

Aynen. Kimse değinmemiş çünkü. Avrupa en fazla Dubai-UAE mesafesi o uçuş süresi uçağına göre.

sabitzer bu ligi osurtmaktan beter eder de sanmam alabileceğimizi
bazı oyuncular ile ilgili, izlemeden, sadece fotodan bir hissiyata sahip olursun ya, ben bu sabitzer'i 1 dakika bile fark ederek izlemedim. hani oynadığı bir takımın maçını tesadüfen izlemişimdir belki ama hiç alıcı gözle bakmadım. ne oynuyor deseler bilmem.

ama bana hissiyatı b.k gibi bir topçu olduğu yönünde. gerçekten bahsettiğin kadar iyi mi?

fb gustavo,szalai,diego rossi,pedro ve araoyu gönderme kararı almıs.14 yabancıya düşüyolar böyle olunca

Yönetimden transferlerdeki en üst yetkili kişiyle konuştum, Sabitzer hakkında bir şey demedi

bazı oyuncular ile ilgili, izlemeden, sadece fotodan bir hissiyata sahip olursun ya, ben bu sabitzer'i 1 dakika bile fark ederek izlemedim. hani oynadığı bir takımın maçını tesadüfen izlemişimdir belki ama hiç alıcı gözle bakmadım. ne oynuyor deseler bilmem.

ama bana hissiyatı b.k gibi bir topçu olduğu yönünde. gerçekten bahsettiğin kadar iyi mi?
bilmem izlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt