- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
ben cocukları takipteyim.anlarız durumu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın gündüz Paris'e uğrayabilir oradan eşyaları alıp tekrardan harekete geçebilirler diye tahmin ediyorum. Yoksa dediğiniz gibi mesafe uzak 4 saat en fazla Fransa, Portekiz gibi ülkelerden olur.
Uçuş direkt Arjantin-Türkiye mi ağabey?
Yanıt almış oldum ağabey aynı zamanda. Paris-İstanbul olacak o halde?Düzeltme : Paris'den gelecek özel uçak bugün Arjantin'den Parise gelirler diye planlama yapılmıştır.
bazı oyuncular ile ilgili, izlemeden, sadece fotodan bir hissiyata sahip olursun ya, ben bu sabitzer'i 1 dakika bile fark ederek izlemedim. hani oynadığı bir takımın maçını tesadüfen izlemişimdir belki ama hiç alıcı gözle bakmadım. ne oynuyor deseler bilmem.sabitzer bu ligi osurtmaktan beter eder de sanmam alabileceğimizi
Bana göre kolpa değil ya Melih. öyle olsa bile hazırlık hazırlıktır.
yok yav normal sorulabilir tabii de düşmez diye dedim yine de şansımızı denemişiz.Sorulan ve alınan bir cevap, ifade ettiğim gibi bazıları uçuk kaçık demiştim.
Paris'e gidip eşyalarını da alıp gelmeleri daha mantıklı sonuçta PSG ile imzalayacakları belgelerde var her şeyleri hazırdır 2-3 saat orada kalıp hallederler.Aynen. Kimse değinmemiş çünkü. Avrupa en fazla Dubai-UAE mesafesi o uçuş süresi uçağına göre.
hangi biçtesin ulen :dbeachde güneşleniyorum
bu sıcakda pazar pazar nerede olacağım
Paris'e gidip eşyalarını da alıp gelmeleri daha mantıklı sonuçta PSG ile imzalayacakları belgelerde var 2-3 saatte hallederler.
Şu şekil geziyorum başlıkları.Bazılarınız hakkaten kafayı yemişsiniz.

icardinin yarın gelecegi dogru mu?
Geçen senede derbilerden iyi çıktık ama sonucu Anadolu maçlarındaki skorlar belirlediDerbilerde tokatlarız yine sıkıntı olmaz
bilmem izlemedimbazı oyuncular ile ilgili, izlemeden, sadece fotodan bir hissiyata sahip olursun ya, ben bu sabitzer'i 1 dakika bile fark ederek izlemedim. hani oynadığı bir takımın maçını tesadüfen izlemişimdir belki ama hiç alıcı gözle bakmadım. ne oynuyor deseler bilmem.
ama bana hissiyatı b.k gibi bir topçu olduğu yönünde. gerçekten bahsettiğin kadar iyi mi?
Şu işe benzeyebilir temkinliyim