Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha az kullandığı bacağında bu sorun var. İyi bir doktor bardı gönderelim de herifi düzeltsinler 2 sene daha performans alırız.Öyle gibi duruyor bence tekrar edebilir biraz uzadı gibi süresi

Levent abi yanılıyo olamaz.Icardi yarın gelecek olsa ya kendisi ya kulüp sinyali cakardi bence kaldı ki Okan hoca daha sabah düzeltti yarın gelme muhabbetini
Şu an için öyle maalesef şu hastalık muhabbeti olmasa da genel algı yarın ve sonraki günlerde geleceği yönünde şu an ise muallak herkes için.icardinin yarın gelecegine dair tek emare levent beyin uçak duyumu mudur?
Sağlam bir futbolcu değil bize de yazıldığında hiç istememiştim alınan riskleri gösteriyor.Gulmeyelim bizim basimizada gelebilir..
o zaman çok da şey yapmayalım. neyse hayırlısı olsun.Şu an için öyle maalesef şu hastalık muhabbeti olmasa da genel algı yarın ve sonraki günlerde geleceği yönünde şu an ise muallak herkes için.
Daha önce bugüne planlanmıştır Levent abi de bu bilgiye yeni ulaştıysa öyle olabilir ama bu beklenmeyen sebeplerden ötürü ertelenecektir muhtemelen böyle bir durumda iptal edilmesi gerekir miydi bilmiyorum uçuş olmayacaksa kesin iptali gerekiyor mu @Levent AkgünLevent abi yanılıyo olamaz.
2-3 kiytirik hazirlik maci yavHafif ağrı olduğu söylendi onun için dedim. Süreden kastım dahil olmadığı maç sayısı
Yok yav dönem dönem yükselişte olan bir takım Beşiktaş. Hele son 10 seneye bakarsak ki ergen tayfanın tam futbola yöneldiği zamanlar oluyor başarılı sezonlarına denk geldiğinde insan ister istemez etkileniyor.Sence neden ? Herkes ailesi akrabası hangi takımı tutuyorsa onu tutuyorbir sebebi yok yani onlar da bizim icin aynısını düşünüyor emin ol.
İtalya'ya gitmek istiyormuş yoksa beşiktaş da istiyorudu.zajc boştaymış hala bence kulübeye düşünülebilir
Beşiktaş alamazİtalya'ya gitmek istiyormuş yoksa beşiktaş da istiyorudu.
Fenere sallamadir kesin. Zevk alip bizede zevk veriyorlarFener’e mi sallayacaklar yoksa transfer haberi mi var?
birkaç defa stadda canlı olmak üzere çok maçını izledim bu sezon. kendisine kefilim.Bu Kamada'yı izleyen ve cidden beğenen var mı? Twitter'da her gün Kamada diyip duruyorlar yine 1 defa izlemeden Grillitsch öven tayfa gibi geliyorlar bana.