- 26 Ocak 2021
- 41.618
- 40.936
- 3.078
İyi topçu ama biraz abartıldığı konusunda hemfikirim.Bu Kamada'yı izleyen ve cidden beğenen var mı? Twitter'da her gün Kamada diyip duruyorlar yine 1 defa izlemeden Grillitsch öven tayfa gibi geliyorlar bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi topçu ama biraz abartıldığı konusunda hemfikirim.Bu Kamada'yı izleyen ve cidden beğenen var mı? Twitter'da her gün Kamada diyip duruyorlar yine 1 defa izlemeden Grillitsch öven tayfa gibi geliyorlar bana.
2-3 kiytirik hazirlik maci yav
Hafif agrida belki zorlasa daha kötu olacak bi durum diye fazla yuklenmiyoruz?
Bu bence yıldız muhabbetine de referans olur istemediğimiz halde yabancı sınırı artarsa adamlar resmen istedikleri gibi at koşturuyor demektir ve yıldız muhabbeti de tescillenir.Bu 9+2 yi kabul etmemek lazim. Gecen sene kabul etmediler bu sene de arda gidene kadar reddettiler. Halili kerem demirbayi filan niye aliyoruz biz? Birakin oynasin ferdi ismail mert ick filan
Batshuayi bu sene gidiyor gibi gözüküyor Lens olur başka takım olur ama çok ismi çıkıyor.
Hemen tekrar edebilir diye felaket talliligi yapmayalim diyorum bendeHey allam. Diyorum ki hafif dediler belki süre alır diye bekledik onu refere ettim. Hafif ağrı bak hafif.
Dunyanin en iyi kalecisi icin az bile vermis koçum. Resmen kaziklamis livakoviciyuh harbiden yuh 3m maaş ne![]()
Kerem ve Abdülkerim hariç direkt kimi koyabilirsin abi as 11e? 9+2 kesinlikle gelmeliBu 9+2 yi kabul etmemek lazim. Gecen sene kabul etmediler bu sene de arda gidene kadar reddettiler. Halili kerem demirbayi filan niye aliyoruz biz? Birakin oynasin ferdi ismail mert ick filan
Birseyiniz de özentilik olmasın ya.
Bu kazmaya neden verdiklerini en baştan beri anlamıyorum @Murat Durmaz
Fazla abartılıyor bencede .Bu Kamada'yı izleyen ve cidden beğenen var mı? Twitter'da her gün Kamada diyip duruyorlar yine 1 defa izlemeden Grillitsch öven tayfa gibi geliyorlar bana.
Livakovic pasifmiş![]()
İcardi yarın geliyor mu? Yoksa bekleyecek miyiz?
Batshuayi bu sene gidiyor gibi gözüküyor Lens olur başka takım olur ama çok ismi çıkıyor.