Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle uçup kactigimiz transfer sezonları da beni ürkütüyor şu Seri Nzonzi Lemina muhabbettinden dolayı böyle bir algim var galiba umarım aldığımız ve alacağımız isimlerin kalitesi sahaya ve sezona yansır tekrar bu travmayı yaşamak istemem

Nevzat berbere gitmis gecen hafta böyleydi

IMG_5622.webp

:asd:

Son dönemde o rolünden sıyrılmış sanki ama eskiden olsa olurmuş. Gol yönü hiç çok iyi olmamış ama, Zaniolo ve Kerem 10+ gol atmalı o senaryoda.

10 numarada Mertens yerini kolay kolay kimseye vermez bence hala onun gibi bağlantı yapabilen kimse yok takımda.

Bi topçuyuda tanıma be adam

Demirbay 10 numara degil beyler ya izlemediniz ya da forma numarasina göre yaziyorsunuz

Hoffenheim da nagelsman 3-5-2 ve 3-4-3 oynatiyordu,demirbay ise 8 oynadi

Daha sonra leverkusen’e transfer oldu yine ayni bölge de oynadi

Senelerce ikili orta saha oynadi,bize gelirse torreira ile iyi bir uyum saglayabilir

Forma numarasi 10 diye ezbere yorum yapmayin bence

paredes lazım gibi ya, bizim oynadığımız oyunda zaten bekler kanat oyuncusu gibi tüm koridorda takılıyorlar
kanat oyuncularımız daha içerde oynuyor tıpkı forvet arkası/10 numara gibi takılıyorlar

çoğu maçta oliveira'yı 6 numara gibi çok gördük işte oraya daha güçlü, daha sert Paredes'i ekleyince tüm taşlar yerine oturuyor gibi, torreira'da çok daha rahat pres yapar.

benim çekincem abdül-angelino-kerem tarafının savunma da nasıl bir uyum gösterecekleri, bakalım..

ama paredes baya mantıklı duruyor

Demirbay 10 numara degil beyler ya izlemediniz ya da forma numarasina göre yaziyorsunuz

Hoffenheim da nagelsman 3-5-2 ve 3-4-3 oynatiyordu,demirbay ise 8 oynadi

Daha sonra leverkusen’e transfer oldu yine ayni bölge de oynadi

Senelerce ikili orta saha oynadi,bize gelirse torreira ile iyi bir uyum saglayabilir

Forma numarasi 10 diye ezbere yorum yapmayin bence

özür dilerim üstad böyle bir hata yaptığım için ama soruyorum,

demirbay, paredes ve torreira'ya nazaran daha ilerde konumlandırılacak, böyle bir durumda paredes-torreira önlerine kerem'i koymam da ne gibi bir sakınca var

paredes lazım gibi ya, bizim oynadığımız oyunda zaten bekler kanat oyuncusu gibi tüm koridorda takılıyorlar
kanat oyuncularımız daha içerde oynuyor tıpkı forvet arkası/10 numara gibi takılıyorlar

çoğu maçta oliveira'yı 6 numara gibi çok gördük işte oraya daha güçlü, daha sert Paredes'i ekleyince tüm taşlar yerine oturuyor gibi, torreira'da çok daha rahat pres yapar.

benim çekincem abdül-angelino-kerem tarafının savunma da nasıl bir uyum gösterecekleri, bakalım..

ama paredes baya mantıklı duruyor
Daha çevik ve çabuk olan Torreira sol hattın kademesine, daha yavaş pozisyon tutan Paredes savunma anlamında daha az açık veren Boey tarafına. Hem de sağda sürekli savunma arkası koşu atan Zaniolo var. Kerem-Icardi uyumu gibi Paredes - Zaniolo uyumu da olabilir.
taktik.png

Daha çevik ve çabuk olan Torreira sol hattın kademesine, daha yavaş pozisyon tutan Paredessavunma anlamında daha az açık veren Boey tarafına. Hem de sağda sürekli savunma arkası koşu atan Zaniolo var. Kerem-Icardi uyumu gibi Paredes - Zaniolo uyumu da olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 210012

şunu yapacak adam akıllı bi site arıyodum bulamadım, eline sağlık rdaş

aaaaynen böyle düşünüyorum bende

anhelinyo varken 9+2 olmazsa paredes nsl oynayacak ki

bu sezon kutlu ile bay epey süre alacaktır

Miço ve sergio gitmedikçe hem parades hen kerem gereksiz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt