- 26 Ocak 2021
- 41.397
- 40.680
- 3.078
Kızlar yerine top ile ilgilen biraz ulan @Serhan G. Veren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi ilk eleme maclarinda oynamaz. Oynatmamaamiz lazim zaten. Hic antreman yapmamis adami oynatirsak sakatlanir12 gün sonra maç varken bu hesaplar yapılmaz.
Sağ rashica zaniolo 10
tamamMiço ve sergio gitmedikçe hem parades hen kerem gereksiz olur
deniz zorlu bazen gercekten cok zorluyorvazgeç bu sevdadan artık sosyal medya reis
zaniolo o kanatta oynayacak
Miço ve sergio gitmedikçe hem parades hen kerem gereksiz olur
deniz zorlu bazen gercekten cok zorluyor
özür dilerim üstad böyle bir hata yaptığım için ama soruyorum,
demirbay, paredes ve torreira'ya nazaran daha ilerde konumlandırılacak, böyle bir durumda paredes-torreira önlerine kerem'i koymam da ne gibi bir sakınca var
Adam dogru demis ne alaka hamzayla
Oyuncu ile ilgili çeşitli ürünler, reklamda kullanma, dijital ürünler çıkarma gibi hakların oluyor. Falcao zamanında Falcao'yu pazarlamada hiç kullanmayışımızın sebebi.Bu imaj haklari ne oluyor? Yani verse ne olur vermese ne olur?
Sergio-torreira-midjo-berkan-demirbay-paredes
6 kisi fazla 2 kisinin oynayacagi mevkiye
433 oynasak neyse
Sana yönelik yazmadim
Bana göre demirbay transfer edilecekse 10 numara ya degil oliviera’nin yerine transfer edilir cünkü kariyerinin neredeyse tamaminda o mevki de oynadi hoffenheim ve leverkusen de
Demirbay ya paredes kararini versin diye ortaya atilmis bir isim ya da paredes transferi olmayacagi icin transfer edilecek bir isim bence
Veya son ihtimal olarak da oliviera/midstjo ikilisinden biri ayrilirsa paredes’le birlikte transfer edilir demirbay
Sergio-torreira-midjo-berkan-demirbay-paredes
6 kisi fazla 2 kisinin oynayacagi mevkiye
433 oynasak neyse
O değilde Paredes eski dönemlerinde olsa tam taraftarla bütünleşecek topçuydu.
Bayağı sert ve sağlam adamdı, çok istemesem de kendini bulma ihtimali bir düşündürüyor.
Kerem’in Hoffenheim dönemini izledikten sonra zaten gelmeli diyorum, adamın müthiş bir yetenek seti var dribbling, çalım, pas, şut. Top kapmadı da fena durmuyor.
Sana yönelik yazmadim
Bana göre demirbay transfer edilecekse 10 numara ya degil oliviera’nin yerine transfer edilir cünkü kariyerinin neredeyse tamaminda o mevki de oynadi hoffenheim ve leverkusen de
Demirbay ya paredes kararini versin diye ortaya atilmis bir isim ya da paredes transferi olmayacagi icin transfer edilecek bir isim bence
Veya son ihtimal olarak da oliviera/midstjo ikilisinden biri ayrilirsa paredes’le birlikte transfer edilir demirbay
ben de bir süredir buna şaşırıyorum aslında
romadan zenite giden paredesi ben hatırlıyorum herif taş gibiydi ve mücadeleci orta saha olarak zihnimde kalmış
sonrasını takip etmedim ama bu adam ne ara registaya evrildi bilmiyorum