Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Miço ve sergio gitmedikçe hem parades hen kerem gereksiz olur
1689257095122.webp

reis sen bu adam değilsen ben de bir bok bilmiyorum afedersiin

özür dilerim üstad böyle bir hata yaptığım için ama soruyorum,

demirbay, paredes ve torreira'ya nazaran daha ilerde konumlandırılacak, böyle bir durumda paredes-torreira önlerine kerem'i koymam da ne gibi bir sakınca var

Sana yönelik yazmadim

Bana göre demirbay transfer edilecekse 10 numara ya degil oliviera’nin yerine transfer edilir cünkü kariyerinin neredeyse tamaminda o mevki de oynadi hoffenheim ve leverkusen de

Demirbay ya paredes kararini versin diye ortaya atilmis bir isim ya da paredes transferi olmayacagi icin transfer edilecek bir isim bence

Veya son ihtimal olarak da oliviera/midstjo ikilisinden biri ayrilirsa paredes’le birlikte transfer edilir demirbay

Adam dogru demis ne alaka hamzayla

Sergio-torreira-midjo-berkan-demirbay-paredes

6 kisi fazla 2 kisinin oynayacagi mevkiye

433 oynasak neyse

yav yok zaten gidecek midtsjö

sergio'nun kalıp kalmaması da bu transferleri etkileyecek bir faktör değil, ilgileniyoruz işte adamlarla. yarın fiyatlarda anlaşılsa ikisi de gelecek konumda.

sergio takımda kalıyor diye yerli demirbay transferinden niye vazgeçilsin

Sana yönelik yazmadim

Bana göre demirbay transfer edilecekse 10 numara ya degil oliviera’nin yerine transfer edilir cünkü kariyerinin neredeyse tamaminda o mevki de oynadi hoffenheim ve leverkusen de

Demirbay ya paredes kararini versin diye ortaya atilmis bir isim ya da paredes transferi olmayacagi icin transfer edilecek bir isim bence

Veya son ihtimal olarak da oliviera/midstjo ikilisinden biri ayrilirsa paredes’le birlikte transfer edilir demirbay

oliveira gitmez bu sözleşmeyi bırakıp, araplara da gidecek bi herif değil bence. istemez orada yaşamayı.

midtsjö gider bu ikili gelir, eğer paredes isterse tabi

Adam dogru demis ne alaka hamzayla

Sergio-torreira-midjo-berkan-demirbay-paredes

6 kisi fazla 2 kisinin oynayacagi mevkiye

433 oynasak neyse

2 kisinin oynayacagi mevkiye 6 oyuncunun olmasi yanlis bir kadro yapilanmasi anlamina gelir kesinlikle

Demirbay ve paredes birlikte gelirse mevcut orta saha oyuncularimizdan biri ayrilir mantik olarak

O değilde Paredes eski dönemlerinde olsa tam taraftarla bütünleşecek topçuydu.

Bayağı sert ve sağlam adamdı, çok istemesem de kendini bulma ihtimali bir düşündürüyor.

Kerem’in Hoffenheim dönemini izledikten sonra zaten gelmeli diyorum, adamın müthiş bir yetenek seti var dribbling, çalım, pas, şut. Top kapmadı da fena durmuyor.

ben de bir süredir buna şaşırıyorum aslında

romadan zenite giden paredesi ben hatırlıyorum herif taş gibiydi ve mücadeleci orta saha olarak zihnimde kalmış

sonrasını takip etmedim ama bu adam ne ara registaya evrildi bilmiyorum

Fernando Muslera: "Erden Timur ve Dursun Özbek gerçekten büyük değişiklikler getirdi. Çok güçlendik diyebiliriz. Sadece yurt içinde değil, yurt dışında da çok ciddi hedeflerimiz var."

Ihtiyac, tarz vs. bakilirsa kerem paredesten daha iyi transfer olur. Başarısız olursa isteksiz veya doymus oldugu icin olur yoksa kalite acidan her turlu katki saglar

Sana yönelik yazmadim

İlla 10 numara olmasına gerek yok, tm verilerinde 200 maçı merkez 70i on numara yani ofansif 8 oynasa da 10 numara varsayılıyor burada.

Paredesle Demirbay aynı denklemde değerlendirilemez aralarında ciddi defansif, ofansiflik ve özellik farkı var.

Onun dışında kimsenin Mertens yerine alındığını düşündüğünü düşünmüyorum. Herkes Sergio varken fazlalık olabilir gözüyle bakıyor zaten. Duruma göre kullanılabilmesi için alınıyordur.

bu sezon üç kulvarda yarış halinde olucağız dolayısıyla oyuncuların coğu forma şansı bulacak yeri gelecek batuhan a.kerim kerem 3 lüsüyle çıkılacak yeri gelecek yunus barış berkan denenecek hatta olivera mertens yedek kalmaz olayını doğru bulmuyorum çünkü herkese fırsat gelecek bu yüzden geniş kaliteli bir kadroya ihtiyaç var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya 9+2 olacak yada Demirbayi alıp oynatacagiz başka opsiyon yok.He var ama ts vermiyor ugurcani o yüzden tek seçeneğimiz ve bir de ihtimalimiz var.Bu kadar yani

ben de bir süredir buna şaşırıyorum aslında

romadan zenite giden paredesi ben hatırlıyorum herif taş gibiydi ve mücadeleci orta saha olarak zihnimde kalmış

sonrasını takip etmedim ama bu adam ne ara registaya evrildi bilmiyorum

Valla ben Zenit ve PSG geçişini hatırlıyorum direkt defansif orta saha oynuyordu hatta duran topları falan kullanırdı.

Son dönemdeki maçlarında çok dar alanda oynayan bir adama evrilmişti, istememe sebebim de o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt