Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes bence de doğru profil değil gibi ya direkt gedsonu isterdim ribaundçu mücadeleci

Gunayi hala beklettigimize göre Uğurcan için içten içe bir beklentimiz olabilir ,alırsak çok iyi olur Muslera sonrası kapıcı aramayiz tabi başkanları tam ruh hastasi

Paredesin geldiği denklemde felix cuk otururdu ama tabi bonservisini almak için bir yol i göremiyorum tadı damağımızda kalabilir
Imkansiz. Bir ihtimal A. Madrid direk rakiplerine kiralamak yerine bizi tercih edebilir ama PSG de bonservisli istiyormus

kaleye deniz dilmeni alsınlar yedege cicaldau karsılıgında,uzatmasınlar

Bakambu da güzel kafa golü atıyor 4-4-2'ye dönüp Angelino'nun açacağı ortalarda Icardi-Bakambu iş birliği de geri düştüğümüz maçlarda etki yaratır biri vurmasa diğeri vurur.

Parades ile ilgili durum ne rtaş
Diğer takımları bekliyor deniyordu
Yeni bir gelişme oldu mu pek giremedim bugün
Torreira “💛❤️” yorum attı Paredes’in insta postuna. Hala diğer teklifleri bekliyor haberleri yapılıyor ama dış başında falan ciddi bir teklif haberi yok. Tatili uzatmaya çalışıyor gibi geliyor bana.

Morutan 10 numara yapabilirsek harbi can yakar. Hızı yok ama çevikliği ilk 10 metrede inanılmaz güçlü bir anda dönüp bir anda dikine gidebilir. Mental açıdan kuvvetli bir Morutan rotasyonda katkı sağlar. Kerem Demirbay'ı alıp Midtsjö yollayıp Morutan'ı oraya ekleyebiliriz.

alandayız

Screenshot_4.webp

Teknik olarak böyle bir plan olabilir. 2 beki de hücuma gönderip sayısal üstünlüğü, oyunu iyice genişleterek almak. Arkadaki boşlukları da 2 orta sahayı aşağıdaki gibi konumlandırarak çözmek. Paredes-Zaniolo-Boey / Angelino-Torreira-Kerem koridorlarını oluşturmak bir çok hücum opsiyonu oluşturulmasının önünü açıyor kağıt üzerinde.

Kerem iç koridor, Angelino ise çizgiyi kusursuz kullanan bek. Torreira'da topu geri kazanmada en iyisi.

Paredes ise Zaniolo gibi savunma arkası koşu canavarı için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor. Ters ayak Zani + çizgiyi dikine kullanan Boey ve bunları arkadan besleyecek olan Paredes. Aynı zamanda işin defansif ve top kazanma kısımlarını da yapabilecek. Bu kısımda Sergio eksik. Paredes'in geçiş savunmasındaki potansiyel zaafı içinse Boey'e sorumluluk kalacak tabii ki.

Ekli dosyayı görüntüle 209948

Makul tespitler içeren bir post fakat sorduğum takıldığım şeyi açıklamıyor. Siz nerede ne izlediniz bilmiyorum, Paredes’in biçilmiş kaftan olabileceği herhangi bir mevzu benim gözüme çarpmadı. Kaldı ki bendeki çekince adamın topçuluğundan bağımsız. Maddi yükler ve planlamayla ilgili konuşuyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

paredes istemese 10 kere reddederdi.tatil yapıyo bence de.torreira istikamet sarı kırmızı dediyse vardır bişeyler

Torreira “💛❤️” yorum attı Paredes’in insta postuna. Hala diğer teklifleri bekliyor haberleri yapılıyor ama dış başında falan ciddi bir teklif haberi yok. Tatili uzatmaya çalışıyor gibi geliyor bana.
farkında mısın loic tanzi girdi hep haberleri.icardi ve paredeste

Bizim fabrizio paredesle ilgili hiç haber girmedi sanırım o zaman acaba diyebiliriz ufak ihtimalde olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt