Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.011
- 59.638
- 3.473
paredes bence de doğru profil değil gibi ya direkt gedsonu isterdim ribaundçu mücadeleci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imkansiz. Bir ihtimal A. Madrid direk rakiplerine kiralamak yerine bizi tercih edebilir ama PSG de bonservisli istiyormusParedesin geldiği denklemde felix cuk otururdu ama tabi bonservisini almak için bir yol i göremiyorum tadı damağımızda kalabilir
En son izlediğimde dağıtıyodu bence mertensi keserkaka futbolu bırakmadıysa denenebilir
Dinamik, calimci bir 10 numara lazim.
Astın villa diyolar tek ilgilenen kulüpImkansiz. Bir ihtimal A. Madrid direk rakiplerine kiralamak yerine bizi tercih edebilir ama PSG de bonservisli istiyormus
Torreira “Parades ile ilgili durum ne rtaş
Diğer takımları bekliyor deniyordu
Yeni bir gelişme oldu mu pek giremedim bugün
Allah onun belasını versin ya depresif rumen
Guven vermiyor
Teknik olarak böyle bir plan olabilir. 2 beki de hücuma gönderip sayısal üstünlüğü, oyunu iyice genişleterek almak. Arkadaki boşlukları da 2 orta sahayı aşağıdaki gibi konumlandırarak çözmek. Paredes-Zaniolo-Boey / Angelino-Torreira-Kerem koridorlarını oluşturmak bir çok hücum opsiyonu oluşturulmasının önünü açıyor kağıt üzerinde.
Kerem iç koridor, Angelino ise çizgiyi kusursuz kullanan bek. Torreira'da topu geri kazanmada en iyisi.
Paredes ise Zaniolo gibi savunma arkası koşu canavarı için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor. Ters ayak Zani + çizgiyi dikine kullanan Boey ve bunları arkadan besleyecek olan Paredes. Aynı zamanda işin defansif ve top kazanma kısımlarını da yapabilecek. Bu kısımda Sergio eksik. Paredes'in geçiş savunmasındaki potansiyel zaafı içinse Boey'e sorumluluk kalacak tabii ki.
Ekli dosyayı görüntüle 209948
Onlarda da para varAstın villa diyolar tek ilgilenen kulüp
farkında mısın loic tanzi girdi hep haberleri.icardi ve paredesteTorreira “” yorum attı Paredes’in insta postuna. Hala diğer teklifleri bekliyor haberleri yapılıyor ama dış başında falan ciddi bir teklif haberi yok. Tatili uzatmaya çalışıyor gibi geliyor bana.