Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa’daki tüm güvenilir kaynaklar PSG’nin bize ok verdiğini söylüyor.

Paredes hala üst seviye takımlardan teklif beklediği için sonuçlanmıyor transfer.

Kim alır diye düşününce de alırsa Roma alır başkası zor.
fiyat artırdık diyo kekolarda zaten 6 milyona anlasmısız sabit.oyuncu karar verecek sadece.romanın ilk tercihi renato sanches bu arada

Paredes ve Demirbay transferleri birbirinin alternatifleri değiller, farklı oyuncular

Şuan da görünen o ki iki oyuncuyla da görüşülüyor, anlaşma aşamasına da gelinmiş. Sayın Erden Timur ve teknik heyet, zannediyorum ki Alp Memduh Kalyoncu'nun aklına takılan düşünceleri illa ki oturup bir düşünmüşlerdir?
E bu imayı yapacaksan forumda konuşup tartışmanın ne manası var kapat hesabını git , nasılsa Erden Timur ve teknik heyet biliyordur her şeyi. Düşünmüşlerdir o sebeple bizim düşünüp sorgulamamıza gerek yok. Biz niye tartışalım ki? Düşünmemişlerdir belki bir ihtimal zira Rijkaardların Fatih Terimlerin vs. düşünmedikleri, hatta yanlış düşündüklerini gördük yıllardır. İnanır mısın Guardiola bile yanlış düşünebiliyor. O yüzden sorgulayıp fikir belirtmekte fayda var zombi gibi her şeye atlayıp transfer obezi olmak yerine.

Alternatifi değiller dediğin adamlar oyun tarzları farklı olsa da 8 numarada oynayacak adamlar. Kerem 10 değil diyor izleyen arkadaşlar.

Paredes’in olduğu senaryoda Rashica’yı sağda kullanmak doğru olmaz. Zaniolo’ya EPL’den bir şey gelmezse kimse 35 keş vermez yani kalacaktır.

Paredes planını da tamamen buna bağlıyorum.

E bu imayı yapacaksan forumda konuşup tartışmanın ne manası var kapat hesabını git , nasılsa Erden Timur ve teknik heyet biliyordur her şeyi. Düşünmüşlerdir o sebeple bizim düşünüp sorgulamamıza gerek yok. Biz niye tartışalım ki? Düşünmemişlerdir belki bir ihtimal zira Rijkaardların Fatih Terimlerin vs. düşünmedikleri, hatta yanlış düşündüklerini gördük yıllardır. İnanır mısın Guardiola bile yanlış düşünebiliyor. O yüzden sorgulayıp fikir belirtmekte fayda var zombi gibi her şeye atlayıp transfer obezi olmak yerine.

Alternatifi değiller dediğin adamlar oyun tarzları farklı olsa da 8 numarada oynayacak adamlar. Kerem 10 değil diyor izleyen arkadaşlar.

Kerem 10 değil, ortasaha da 2 adet 8 ile de oynanabiliyor zaten futbol, herhangi bir kısıtlama yok o noktada. Paredes 6 numara da konumlandırılacak ayrıca 8'de değil.

Transfer obezi lafını bu transferleri yapacak ekibe söylersin herhalde zira transferleri ben yapmıyorum :asd:

ayrıca her şeyi biliyorlar da demedim bir zahmet senin anlattığını bilsinler zaten

Rotasyon lazım sözü nasıl hikaye olabilir üstad

Tek kulvarda oynayıp şampiyon olduk geçen sezon. Avrupa'da oynuyor olsaydık -mevcut kadroyla diyorum yanlış anlaşılmasın, illa ki ona göre takviye yapılırdı orası ayrı mesele- illa ki sıkıntı çekecektik. Yönetimin ben bu işi şansa bırakacağını zannetmiyorum. Kimsenin sakatlanmayacağını, form grafiklerinin düşmeyeceğini zannetmiyorlardır muhtemelen.

Hedefinin Avrupa olduğunu söyleyen bir yönetim var başımızda ve ona göre hareket edilecektir. Mevcut şampiyonlar ligi formatı değişmeden, bu sezon gruplardan çıkmak hedefleniyor. çıkarız çıkamayız, orasını zaman gösterecek.

ama kimse Sergio yılda şu kadar kazanıyor, şu zamana kadar sözleşmesi var, eee, kötü de oynasa bu adamın önüne transfer yapmayalım sıkıntı çıkar diye düşüneceğini zannetmiyorum açıkçası. Bugün Sergio için araplardan teklif gelse mutluluktan havaya uçar Erden Timur ama olmuyor işte.
Trendleri takip etmekte fayda var. Yersiz rotasyon saçmalık evet. Şampiyonlukta yarıştığın rakibin hayvan gibi rotasyon yaptı ve patladı. CL şampiyonu oyuncu bile değiştirmiyor zorunda kalmadıkça. Onlar 60 maç oynarken rotasyona gerek duymuyor ( sakatlık vs bahsetmiyorum zorunlu durumlar hariç) sen niye duyasın ? Kaldı ki rotasyon yapabileceğin futbolcular var elinde. Sıkıntı var dediğim mevki sağ kenar. Barış ve Yunus gayet ideal rotasyon oyuncuları. Rashica ve Zaniolo'dan hangisi oynayacak ? Burada psikolojik faktörler devreye girmeyecek mi sanıyorsunuz? Dar bir rotasyonu idare etmek her daim daha kolaydır. Ben hiç rotasyon olmasın demiyorum her mevkide 4 tane aday olmasın diyorum.

bu arada paredes ve torreira gelince öndeki oyuncu kim olur bilmiyorum ama ceza alanına çok giren biri olması şart

oliveira baya ceza sahası koşusu atıyordu

kendisi vurmasa da kalabalık yaratıyordu

mesela kerem demirbay 10 no oynarsa ligde ilerde çoğalmakta zorlanırız

mertens olmayacaksa da gl yollarına çok girmesi lazım o 10 numaranın

paredes ve fransadan baska oyuncular için haber bekliyosanız loic tanzi ve santiyi takipleyin.tanzinin son haberi paredesin hala yanıt vermediği.

Parades Arjantin milli takımında forma giymeye devam etmek istediği için Avrupa'nın üst düzey takımlarını bekliyor gidip Konferans liginde oynayan takıma imza atma ihtimali yok parada verseler 0'a yakın görüyorum. Para için gidecek olsa araplara giderdi Okan hoca bile esprisini yaptı PARA'des dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt