Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.299
- 7.693
- 2.568
Şu tadici biz alaydık bari ya 10 numaraya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Duvar Yunan oyuncu Stefanos Tzimas'a 1 ara bak kanks![]()
Depremle ilgili Hollanda Ligi'nde kaptanlar kol bandı taktı tek Ajax reddetti.Kaptanları da Tadic'ti.Ve daha sonrasında ise Orkunla olan İslam düşmanlığı olayı da var.Biz alsaydık bu Galatasaray yönetimi ve bu oyuncu gidene kadar Galatasaray'ı takip etmezdim..Şu tadici biz alaydık bari ya 10 numaraya.
Taktik gereği hoca 2 tane çapa istiyor aslında Torreira-Berkan üzerinden de oyunu okuyabiliriz çapanın biri top tekniği yüksek olduğu için Oliveira gibi uzun ve diyagonal paslar atabiliyor bu da avantaj sağladığı için Parades'e yöneldik hem 4-4-2 hem 4-3-3 hem de 4-2-3-1 her sisteme uyuyorlar. Angelino hamlesini de buna yorabiliriz daha önde oynayan bir takım olacak Boey-Angelino çizgiye Zaniolo-Kerem içeriye hareket edecektir.Paredes ismi ilk çıktığında da demiştim aradığımız profil değil neden istiyoruz diye. Hâlâ da anlamış değilim. Torreira giderse ancak onun yerine olur
Cocugun yerinde olmak icin ne yapardin @Oğuzhan Sesko ?
Defansif açıdan daha da gelişmeli.Ayağındaki topu rakipler kolaylıkla alıyo.Biraz ürkek 1 oyuncu şu aşamada..konstantelias ne durumda
Youtube katıl açılsa bile çok iyi gelir olur, maçları bedava veriyoruzYönetimin tek eksiği dijital de kaldı orada da her sene 5-10 milyon dolar getirebilecek ve zamanla artacak bir proje hayata geçirdiler müthiş olacak.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olmaz mı
ama gelmez
bir de çok sakatlanıyor galiba bu çocuk
Kendine bu kadar fazla anlam yüklemen komik bir durum. Senin aklına geleni Erden T. ve Okan Hoca da düşünebiliyordur merak etme.Bu kadar kıvranmaya gerek yok rakamlar üzerinden. Torreira'nın yeri garanti Kamada falan gelmediği sürece Mertens'in yeri garanti. Deal with it. Yani anlayabilmen için söylüyorum bir tane koltuk için 5 aday var. Paredes, Berkan, Sergio, Kerem, Midjö. Bir de böyle anlamayı dene istersen.
Transfer obezi lafını üstüne alınan alınabilir. Düzenli izlemediği adamları sırf ismi var diye isteyenlere söylüyorum. Yönetim ve teknik ekibe de söylerim zira burası bir forum, bunun için var yani. Bir zahmet benim anlattığımı bilsinler? Onu anlarız yakında. Senin neyi kastettiğini ikimiz de biliyoruz, ben de aynı çizgiden cevap vereyim ; yalakalığa lüzum yok ne Erden bey okuyacak attığın postları ne de teknik ekip.
Yönetimler herhalde bizim düşündüklerimizi düşünüyordur yav koskoca Ünal Aysal ve yönetimi mesela; bu maaşlar bize önünde sonunda girer diye düşünüyorduk sıradan taraftarlar olarak. Meğersem bizim gibi marabaların düşündüklerini düşünememişler ki maaş bütçesi bir ara 60 milyon euroydu. FFP yüzünden yıllarca bonservisli adam alamadık. Sonra kadroyu şişiren transferleri alkışlayan aynı adamlar biz niye böyle olduk diye ağlaşıyor.
Erden Timur'u ben de abim gibi seviyorum, umarım hepimizden daha etraflıca düşünüyordur ve geçmişte yapılan hataları yapmaz.
Bugün az buçuk ortalama bir hesap yaptım her türlü kurtarırız Avrupa liginde devam etsek bile gemi döner. Ünal Aysal dönemi yanlış hatırlıyor o da olabilirim ama sanki vergilerle beraber 80-90'ları görmüştük en düşük ortalama maaş 1.5-2 m euro civarlarındaydı.Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsak tarihi bir gelir açıklarız diye tahmin ediyorum.
Stad + Loca = 1 Milyar TL
Forma + Stad sponsorluğu 600 m TL + diğer sponsorluklarla kol, şort, çorap vs 800-900 m TL
Şampiyonlar Ligi = 840 m TL
Totalde 2.6 - 3 milyar TL arası toplam gelir elde etme ihtimalimiz var. Maaşlar vergilerle beraber 60 m euro seviyesinde olursa 1.7 milyar TL ödememiz oluşur. 30 m euro'da bonservis harcasak 850 m TL yapar bu seneyi karda bile kapatabiliriz. Daha maç başı bilet satışlarından toplam 200 m TL + store satışları derken bu sene şampiyonlar liginde olmamız çok kritik başarabilirsek farkı açıp gidebiliriz.
Yapmaz, yapmayacağını da her seferinde söylüyor, plansız hareket etmemeliyiz diye her yerde söylüyor uçalım kaçalım felan da demiyor o yüzden diğer yönetimleri bi yana bırak Erden Timur'u bi yana. Rahat ol başkan bu adam bizi üzmez.Yönetimler herhalde bizim düşündüklerimizi düşünüyordur yav koskoca Ünal Aysal ve yönetimi mesela; bu maaşlar bize önünde sonunda girer diye düşünüyorduk sıradan taraftarlar olarak. Meğersem bizim gibi marabaların düşündüklerini düşünememişler ki maaş bütçesi bir ara 60 milyon euroydu. FFP yüzünden yıllarca bonservisli adam alamadık. Sonra kadroyu şişiren transferleri alkışlayan aynı adamlar biz niye böyle olduk diye ağlaşıyor.
Erden Timur'u ben de abim gibi seviyorum, umarım hepimizden daha etraflıca düşünüyordur ve geçmişte yapılan hataları yapmaz.
Yönetimler herhalde bizim düşündüklerimizi düşünüyordur yav koskoca Ünal Aysal ve yönetimi mesela; bu maaşlar bize önünde sonunda girer diye düşünüyorduk sıradan taraftarlar olarak. Meğersem bizim gibi marabaların düşündüklerini düşünememişler ki maaş bütçesi bir ara 60 milyon euroydu. FFP yüzünden yıllarca bonservisli adam alamadık. Sonra kadroyu şişiren transferleri alkışlayan aynı adamlar biz niye böyle olduk diye ağlaşıyor.
Kamada ile ilgimizin olmadığı söylendi Torreiranın da gideceğini hiç sanmıyorum adam sakatlıktan bile hızlı dönmek için deli gibi çalışıyor okan hocanında en önem verdiği transfer ve en çok istediği oyuncu oluşu taa geçen sezondan beri belli bu sebeple gitmek istemeyen adamı net olarak bırakmaz.Kendine bu kadar fazla anlam yüklemen komik bir durum. Senin aklına geleni Erden T. ve Okan Hoca da düşünebiliyordur merak etme.
Torreira/Berkan/Mertens/Oliveira/Miçö'nun olduğu bir bölgeye Parades, Kerem, Kamada'yı aynı anda istediklerine göre demek ki orada epey gidenler olacak. Torreira bile gidebilir.
Yunan topçulara ısınamıyorum. Böyle defansif topçu gibi algı oluşmuş bende@Emrah Duvar Yunan oyuncu Stefanos Tzimas'a 1 ara bak kanks![]()