Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimler herhalde bizim düşündüklerimizi düşünüyordur yav koskoca Ünal Aysal ve yönetimi mesela; bu maaşlar bize önünde sonunda girer diye düşünüyorduk sıradan taraftarlar olarak. Meğersem bizim gibi marabaların düşündüklerini düşünememişler ki maaş bütçesi bir ara 60 milyon euroydu. FFP yüzünden yıllarca bonservisli adam alamadık. Sonra kadroyu şişiren transferleri alkışlayan aynı adamlar biz niye böyle olduk diye ağlaşıyor.

Erden Timur'u ben de abim gibi seviyorum, umarım hepimizden daha etraflıca düşünüyordur ve geçmişte yapılan hataları yapmaz.

Burada bir avantaj var eskiye göre, o da yerli topçu maaşları, eskiden herkes hem Euro alıyordu hem de yüksek alıyordu, evet şimdi 3 alan adam da çok ama Berkan barış Abdülkerim hatta kerem gibi yerliler 1 milyon Euro'ya bile oynamiyorlar, Berkan 8-9 milyon TL alıyor,300 bin euroya oynuyor

Nevzat Dindar: "Bakambu kulüple olan problemini çözerse geliyor. Galatasaray'ın alacağı forvet için Okan hoca da diyor ki Icardi ile beraberde oynayabilmesi lazım o yüzden Bakambu isteniyor."

@alpermertt
: Galatasaray'da Bakambu'nun cepte olduğu Alexis Sánchez için uğraşıldığı bilgisine ulaştım.

Nevzat Dindar: "Alexis Sanchez'in olma ihtimalini yüksek görüyorum."

Sol bek bütçesini yedeğiyle değerlendirmek lazım. Kazımcan cüzi bedele oynuyor o yüzden subvanse edilebilir.

ŞL gruplarına kalınırsa bu sene maddi sorun yaşamayız ama kalamazsak muhtemelen oyuncu elden çıkarmak zorunda kalırız.

Nevzat Dindar: Alexis Sanchez'e kurulacak kadrolar ve hedefler söylenmiş."

Kamada ile ilgimizin olmadığı söylendi Torreiranın da gideceğini hiç sanmıyorum adam sakatlıktan bile hızlı dönmek için deli gibi çalışıyor okan hocanında en önem verdiği transfer ve en çok istediği oyuncu oluşu taa geçen sezondan beri belli bu sebeple gitmek istemeyen adamı net olarak bırakmaz.
Kamada'yı istediğimizi cümle alem biliyor. 50 tane güvenilir kaynak yazdı. İstemedik demelerinin bir önemi yok.
Torreira konusu ise, belli olmaz diyorum. Özellikle CL'de oynayacak bir Serie A takımından gelecek teklifi değerlendirebilir. Arada lig farkı var. Özellikle o çakal menajeri varken her şey mümkün.

Satış olmadığı senaryoda 4-5 transfer demişti Erden.
3 tane kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt