Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamada'yı istediğimizi cümle alem biliyor. 50 tane güvenilir kaynak yazdı. İstemedik demelerinin bir önemi yok.
Torreira konusu ise, belli olmaz diyorum. Özellikle CL'de oynayacak bir Serie A takımından gelecek teklifi değerlendirebilir. Arada lig farkı var. Özellikle o çakal menajeri varken her şey mümkün.

kim yazdı kamadayı yav ben mi kaçırdım

Nevzat Dindar: "Halil Dervişoğlu Galatasaray'a gelmek istiyor babasıyla da sürekli görüşüyoruz."

alexis sanchez adlı angut sen kimsin messi gibi triplerde gelmiş 50 yaşına herifin peşinden koşuyoruz

almayın şu iti lütfen

Nevzat Dindar: "Halil Dervişoğlu 2-3 sene önce 7-8 m euro konuşulurken şu an 2-2.5 m euro'lar konuşuyor Halil Dervişoğlu'da gelir."

İnşallah Ali Turap yüksek performans gösterir ve Dübür gider

Kamada'yı istediğimizi cümle alem biliyor. 50 tane güvenilir kaynak yazdı. İstemedik demelerinin bir önemi yok.
Torreira konusu ise, belli olmaz diyorum. Özellikle CL'de oynayacak bir Serie A takımından gelecek teklifi değerlendirebilir. Arada lig farkı var. Özellikle o çakal menajeri varken her şey mümkün.
Kamadayı kim yazdı renktaş nevzat bile ilgilenmiyor dedi kamada twitter da ki josenin başını çektiği taraftarların gönlünden geçen formamız ile izlemek istediği bir isim olduğu ve boşta olduğu için yazılıp çizildi. Burada benim kendi kendime Felix'i , Reyna istememden bir farkı yok.

Nevzat Dindar: "Namlunun ucuna gelenin sonu zaten belli, Icardi namlu ucu dedik geldi, Angelino namlu ucu dedik geldi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt