Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Galatasaray bir oyuncuyu gerçekten istiyorsa o oyuncuyu transfer eder. Bazı oyuncular vardır paraya gelir Galatasaray'ın yaptığı transferlerde para etkiliyor olmuyor fener daha fazla para verse de değişmez bu bir vizyon meselesi"

Erden Timur tuttuğunu koparır imajı için mi Alexis inadı gerek yok o adama şu anda gerekli olan önümüzdeki yillarda satışı yapilabilecek genç bir yetenek ...

Nevzat Dindar: "Şu an Türkiye'den bir takımın Galatasaray ile rekabet edebilecek durumu yok."
Yanlış buluyorum şu söylemleri. Bu düşünceyle lige başlarsak ve takıma yansırsa eyvah. Geçen sezon da yoktu fakat son haftalara kadar yarışın içinde geldi rakip. VAR'ın suistimal edildiği, anadolu kulüplerinin kafaya göre oynadığı, Rize'sinin, Paşa'sının yer aldığı ligde bu kadar rahat konuşmalar beni rahatsız ediyor.

Üstelik geçen sezon Avrupa yoktu, bu sezon var ve çok önemsiyoruz.

Nevzat Dindar: "Aldığım bilgilerde Parades konusu olumlu gidiyor ama şu an için 25 Temmuz'a yetişmez."

geçen yaz transferin son günü icardiye vs. ne kadar sevindiysem mataya o kadar üzülmüştüm.

senelik eyt kontenjanını sancheze vermeyi planlıyoruz sanırım.

paredes iyi hoş da sergionun bi 10-15 maçlık dominant performansı kadar top oynayacağını sanmıyorum.

sergio gereğinden fazla gömülüyor gibi geliyor bana. içeri dışarı ts maçı, fb deplasman, başakşehir, bjk iç saha, bu maçların çoğunda oliveyra takımın en iyilerindendi.

mertens ve sergio gibi iki tane atletizm sorunu olan oyuncudan merkezi kurunca ikiside kötü görünüyor.

bir tane tempolu os ile hangisi oynarsa oynasın gayet faydalı olacaktır ama o isim paredes mi emin değilim.

Avrupada haşat ederler bizi torreira-oli ortasahasıyla

Nevzat Dindar: "Parades konusunun namlu ucuna girmesi bekleniyor oraya girdi mi sonu belli"

Nevzat biraz gaza gelmiş belli,yine de iyidir

Nevzat Dindar: "Kerem ile Galatasaray anlaştı. Yusuf Demir kiralanacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt