Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sanchez gelmesin
Yeterince yasli var ztn
Yeterince yasli var ztn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış buluyorum şu söylemleri. Bu düşünceyle lige başlarsak ve takıma yansırsa eyvah. Geçen sezon da yoktu fakat son haftalara kadar yarışın içinde geldi rakip. VAR'ın suistimal edildiği, anadolu kulüplerinin kafaya göre oynadığı, Rize'sinin, Paşa'sının yer aldığı ligde bu kadar rahat konuşmalar beni rahatsız ediyor.Nevzat Dindar: "Şu an Türkiye'den bir takımın Galatasaray ile rekabet edebilecek durumu yok."
Borussia Dortmund - Leipzig - Ajax gibi takımlar istiyo diye biliyom ben reis..o isim rieder
paredes iyi hoş da sergionun bi 10-15 maçlık dominant performansı kadar top oynayacağını sanmıyorum.
sergio gereğinden fazla gömülüyor gibi geliyor bana. içeri dışarı ts maçı, fb deplasman, başakşehir, bjk iç saha, bu maçların çoğunda oliveyra takımın en iyilerindendi.
mertens ve sergio gibi iki tane atletizm sorunu olan oyuncudan merkezi kurunca ikiside kötü görünüyor.
bir tane tempolu os ile hangisi oynarsa oynasın gayet faydalı olacaktır ama o isim paredes mi emin değilim.
Maca yetismez ama 1 haftaya biterNevzat Dindar: "Aldığım bilgilerde Parades konusu olumlu gidiyor ama şu an için 25 Temmuz'a yetişmez."
Borussia Dortmund - Leipzig - Ajax gibi takımlar istiyo diye biliyom ben reis..
İsimim Naci Parades'e doğru gidiyor 1 haftaya gelir diyerek hata ettik galiba @Ahmet DembeleNevzat Dindar: "Aldığım bilgilerde Parades konusu olumlu gidiyor ama şu an için 25 Temmuz'a yetişmez."
Şarjöre giren var mıymışNevzat Dindar: "Namlunun ucuna gelenin sonu zaten belli, Icardi namlu ucu dedik geldi, Angelino namlu ucu dedik geldi."