Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi gibi bir santraforun sağında solunda arkasında oynayan her oyuncu iş yapabilir. İcardi sadece oynamıyor etrafındakileri de oynatıyor.
Halil bile ekstra iş yapabilir İcardi’nin arkasında yardımcı forvet olarak

Makul tespitler içeren bir post fakat sorduğum takıldığım şeyi açıklamıyor. Siz nerede ne izlediniz bilmiyorum, Paredes’in biçilmiş kaftan olabileceği herhangi bir mevzu benim gözüme çarpmadı. Kaldı ki bendeki çekince adamın topçuluğundan bağımsız. Maddi yükler ve planlamayla ilgili konuşuyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O yüzden "Teknik olarak" yazdım. Teknik kısmıyla ilgili tahminimi belirttim. Diğer kısımlarda benim de can attığım bir isim değil.

İcardi gibi bir santraforun sağında solunda arkasında oynayan her oyuncu iş yapabilir. İcardi sadece oynamıyor etrafındakileri de oynatıyor.
Halil bile ekstra iş yapabilir İcardi’nin arkasında yardımcı forvet olarak

Halilin en kötü yanı tembelligi, 36 yaşındaki mertens bile köpek gibi koşuyor, Halil top kaybederse dönüp koşmaz bile,ha belki değişir

quassama assaidiyi istanbula getirip geri göndertmemiz vardı 2012 yazında Hakan delikanlı abi ile zarate bekliyoduk

zarate ve pastoreyi cok isterdim bizde oynasın

sneijder nöbetinde hakan delikanlı sürekli gelmez diyodu ya aagdgadgagd:hehe: 12 gunluk bir piskolojik savas verdik nöbette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt