Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi, Parades, Demirbay, Angelino, Bakambu, Halil transferlerini 1 hafta içinde bitirip 10 numara için Felix, Kamada kovalayabiliriz. Felix ve Kamada yerine kendinizi koysanıza kadroyu açıp bakıyorsunuz her mevkide üst düzey oyuncular adamlar bile formayı cepte görmez.
10 için Gio Reyna fırsatı da çok iyi olurdu.

geçen sezon yunanistanda gol kralı olmuş adamın istenmeme nedeni ne

Fena olmaz ama Kamada boşta daha ucuza bitmez mi ?.
Reyna fırsatı var ise seçeneklerde olabiliyor halde onu seçerdim şahsen hem daha genç hem A plus wonderkid. Üstelik 2026 ABD dünya kupasında ABD milli takımının en iyi oyuncuların dan biri iyi Pr olurdu. Tabi bunların dışında göz Zevki olarak topçuyu sevmem de önemli bir neden olabilir :asd:

Edit: Şimdi baktım saçları da sarıya boyamış GS miz için. Gerekli şartlar tamamlanıyor :asd:

Son düzenleme:
Paul Pogba 1 yıllık kiralık güzel 1 transfer olur..
Fp_CAZYWwAAjIl9

Ben sahsen tac atislarinin ayakla olmasina pozitif bakiyorum. Elle oynamanin aktif alan icinde yasak oldugu, kaleci disinda, bir spor bransinda tac kullanmak bence ayakla yapilabilir hale getirilebilir ki bircok futbolsever (profesyonel olmayan) bunu deneyimlemistir. Onun disinda mac suresi vs zaten mantikli egerki top oyunda degilken sure duracaksa. Sari kart cezasi da yine mantikli ancak bu maclarin akis hizini etkileyebilecek durumlar (sari kart olayi ve topun olmadigi sureler vs..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt