Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2024-2025'te CL ve UEFA 36 takımlı

1-8 arası direkt SON16
9-24 arası kendi arasında PLAY-OFF

formatına dönüyormuş.

Turnuvalar arası geçiş nasıl veya var mı bilmiyorum açıkçası.

Ama 9'arlı 4 torba belirleyip 4 içeride 4 dışarıda olmak üzere 8 maç ile fikstürün aşırı önemli olduğu saçma bir sisteme gidiliyor.

Atıyorum R.Madrid ile içeride oynayıp, Plzen ile deplasmanda yapabiliriz tam tersi de olabilir. İki maç ortadan kalkıyor.

Şamp ligi yarı finali mi

uefa şampiyonluğu mu diye sorsam?
İkinci Uefa kupamızı müzemize götürüp bir sonra ki sene Şampiyonlar Ligi yarı finalini kovalamak derim. Kupa kazanmak özgüven bakımından bence CL yarı final görmekten daha fazla bir etki yapacaktır camiamıza:hat:

2024-2025'te CL ve UEFA 36 takımlı

1-8 arası direkt SON16
9-24 arası kendi arasında PLAY-OFF

formatına dönüyormuş.

Turnuvalar arası geçiş nasıl veya var mı bilmiyorum açıkçası.

Ama 9'arlı 4 torba belirleyip 4 içeride 4 dışarıda olmak üzere 8 maç ile fikstürün aşırı önemli olduğu saçma bir sisteme gidiliyor.

Atıyorum R.Madrid ile içeride oynayıp, Plzen ile deplasmanda yapabiliriz tam tersi de olabilir. İki maç ortadan kalkıyor.
Turnuvalar arasi geçis gruplardan sonra yok. Elemelerde var. Saçma sapan bir sistem. En baba 7 takimin gelmeyeceği veya o kadar takim icinden hic baba takimla karsilasmadan 8 maci tamamlayacak takimlar olduğunda ortalik daha da karisacak

Edit: Bu sistem en çok büyük takimlara yariyacak çünkü büyük takimlar katsayidan dolayi ayni gruba düşünce 1 tanesinin patates olmasi ortaya çıkıyordu. Şimdi büyük takimlarin 8 macini hic birbirleriyle karsilastirmamaya calisacaklar

Turnuvalar arasi geçis gruplardan sonra yok. Elemelerde var. Saçma sapan bir sistem. En baba 7 takimin gelmeyeceği veya o kadar takim icinden hic baba takimla karsilasmadan 8 maci tamamlayacak takimlar olduğunda ortalik daha da karisacak

Edit: Bu sistem en çok büyük takimlara yariyacak çünkü büyük takimlar katsayidan dolayi ayni gruba düşünce 1 tanesinin patates olmasi ortaya çıkıyordu. Şimdi büyük takimlarin 8 macini hic birbirleriyle karsilastirmamaya calisacaklar
1-2 sene paramıza bakalım hocam. 8 maç oynamak maddi anlamda 6 maç oynamaktan daha fazla para getirecektir. Sonra zaten bir noktaya evrilir. CL yapan takım EL yapan takımlarla farkı açacaktır.

Yine uefa finali şl yarı finali başlamışsınız.

Galatasaray’ın ilk hedefi düzenli Avrupa başarısı olmalıdır, bu sağlanırsa yarı finaller de gelir kupa da.

Saman alevi gibi 1 sene başarı 5 sene yata artık son verilmeli, gerekirse en kötü kupada da olunsa dahi Avrupa’da gidilebileiği yere kadar gidilmeli. Avrupasız bir sezon daha yaşamamalıyız.

İçine ettiler tüm işlerin dünya da.

Küçüklüğümde ne güzel

Son 32 grupları
Son 16 turu grupları

vardı. En güzeli oydu.

Marşı bile remix'ti ve çok güzel günlerdi.

Önce 2004'te 2. tur grupları kaldırıldı.

Sonra saçma sapan torba sisteminde değişiklikler yapıldı.

Şimdi de bu Dream League tehlikesi için büyüklerin gönlü olsun diye bu yarı kapalı lig saçmalığına geçiliyor.

Galatasaray’ın ilk hedefi düzenli Avrupa başarısı olmalıdır, bu sağlanırsa yarı finaller de gelir kupa da.

Saman alevi gibi 1 sene başarı 5 sene yata artık son verilmeli, gerekirse en kötü kupada da olunsa dahi Avrupa’da gidilebileiği yere kadar gidilmeli. Avrupasız bir sezon daha yaşamamalıyız.
Düzenli Avrupa ligi görmek ekonomik girdi, reklam tanıtımı; oyuncuların piyasa değerlerinin artması ve futbol kalitesi olarak Süper Lig başarımıza olumlu sirayet etmesi gibi faktörleri sağlayacağı için en mühim hedef olmalı şöylemiş olduğun gibi ağabey :hat:

Anlatmışlar.

En önemlisi turnuvalar arası geçiş artık bitiyor.

108 takım gruplarda olacak 3 turnuvada.

benim hoşuma gitti yeni sistem ya ne bileyim, daha fazla maç, daha faarklı rakiplere karşı, oyuncularımız için daha iyi bir vitrin görevi görecektir bence
8 maç oynanıyordu galiba grup aşamasında yeni sistemde

Katılıyorum. Avrupa'da önce kura şansı lazım. City-Madrid-Milan'lı grup çıkar tüm planlar iptal olur.

Hedef ligde seri yapıp her sene ŞL görmek olmalı, böylece 1-2 sene elenirsin, sonra denk gelir kupa bile kaldırabilirsin 2000 gibi.

Bunu söylüyoruz günlerdir. Kalıcı olmak oralarda olmak. UEFA kupası müzemizde olan bir kupa günün sonunda. Anlıyorum prestij elbette ve maddi gelir de söz konusu ama ben CL’de başarıyı tercih ederim bir taraftar olarak bunumda yoku belirli süre üstüste oralarda olmak ve ona göre kadro kalitesi tutturmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt