Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cl‘e katilip dueuma göre 3. olmaya fitim valla. Baya puan kasabilirizBu kadar para harcayıp ŞL gruplarına kalamayan takım başarısızdır, sonrası şans.
Seneye zaten saçma sapan bir ŞL sistemi olacak, bu sene 35-40 m euroya gitmemiz olası ŞLden, en azından maaşlar çıkar.
Kalmamiz icin bir sebep daha var. Kadromuz avrupa futboluna uygun. Orada tempo daha yuksek. Belhanda feghouli nagatomo gibi statik topcular degilde. bu sefere ciddi manada cok kosan genc bir kadroyla avrupaya gidiyoruz.Bence kalırız.Tabii şans faktörü de var farazi konuşmamak lazım ama Antwerp de dahil çok zayıf rakipler bence.Yani transferler de yetisiyorken çok rahat kalmamız lazım gruplara.Misal ben turk ligini takip etmeyen yabancı biri olsaydım gs kesin gruplarda derdim takımları görünce
Anlamlandiramadigim 1 transfer.Demirbay da geliyor sanırım, yasaklı bir kaynak rtledi haberini.
3. yerli için opsiyon sanıyorum.Anlamlandiramadigim 1 transfer.
Ben demirbayi begeniyorum. Hem yerli olarak sayilmasi baya artiAnlamlandiramadigim 1 transfer.
Prag,Antwerp,ferencvaros falan vardı diye hatırlıyorum yani ismi ve cismi bilinenlerden , diğerlerini hatırlamıyorum ama bunlar en güçlülerdi yani.Dedigim gibi futbolda kesin konuşma olmaz , çok absürt şeyler olmadığı sürece neyin ne olacağı belli olmaz ancak kağıt üstünde silindir gibi geçmemiz lazım o kulüplerin hepsini ki eminim biz nasıl önceki play offlarda kiev,benfica,lyon gibi takımları çekince şansa bak ulan diyip sovuyorsak play offta bizimle eşleşen takımlar da aynı psikolojiye sahip olacaktırArkadaşlar benim tek merak ettiğim şey Play Off taki rakibimiz
İyi topcu mu tarzini kime benzetebilirizBen demirbayi begeniyorum. Hem yerli olarak sayilmasi baya arti
Kime benzetebiliriz stil olarak selçuk inan gibi mi?Ben demirbayi begeniyorum. Hem yerli olarak sayilmasi baya arti
İcardi ilk onelemede oynamaz benceNando
Boey Nelsson Apo Angelino
Berkan (Torreira?) Oliveira
Zaniolo/Baris Mertens/Zaniolo Kerem
Icardi
Eleme 11imiz böyle olur
Evet katılıyorum ben de zaten aynı sebeple silindir gibi gececegimizi dusunuyorum bütün takimlariKalmamiz icin bir sebep daha var. Kadromuz avrupa futboluna uygun. Orada tempo daha yuksek. Belhanda feghouli nagatomo gibi statik topcular degilde. bu sefere ciddi manada cok kosan genc bir kadroyla avrupaya gidiyoruz.