Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kuşlar hala icardi gelmez diye kendini avutuyor deliriyorum :asd:
bunların gözünden nasıl bir his acaba rakibinin icardi'si olması

Biz profil kitlemeyiz.bizde hersey carsaf carsaf belgesiyle durur.biz utanmasini bilir,ozur dileriz
20230713_131705.webp
20230713_131656.webp

Sen kaç sene önce izledin bilmiyorum,su an 31 yasina girecek ve geçen sezonu kötü gecmis.dusmus istatistik olarak,taraftarla münakaşa yaşamış.ama genel anlamda yardımcı forvet,kanat oynayan ve yararlı bi oyuncu.fblileri tatmin eder mi bilemem
2 sene önce izledim ben en son , durumu kötüyse zaten iş yapmaz da 31miş yaşı daha burada kendine gelebilir.İş yapabilir hatta bence Fener daha iyisini de alamaz zaten.

Forveti yedeklemeye 1 sene sözleşme, senelik 1 Milyon € Mbaye Diagne hamlesi ok diyenler?

Geçen sene 35 maç 25 gol 6 asistle oynamış.

Bizim topçulara sürekli yorum halinde kendisi..

Mala bak, sen anlastigini fiyatin altina imza attitmaya calis. Sonra bidi bidi yap. Uza ulan. Iticiydin zaten şu son gunlerde iyice dibe attin kendini. Bu sene butun stadlarda yuhlanir bu

2 sene önce izledim ben en son , durumu kötüyse zaten iş yapmaz da 31miş yaşı daha burada kendine gelebilir.İş yapabilir hatta bence Fener daha iyisini de alamaz zaten.
hani gecen sezonun valenciasını bi kenara at.valencia önceki senelerde de 10 gol -bilmam kaç asist gibi bi ortalama tutturmus fbde.ekambi de onu yapar işte.

Dogruysa Nelssonun yerine değil de ileride satmak için almak istiyoruz. Ancak Ross Emin Bayram fln var ve yabancı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt