Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.718
- 40.454
- 3.413
Gurcan tutuşmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanmış.Gurcan tutuşmuş
Herhalde yani. Dumtis haric antremani yok adamin. Oynatip da sakatlamamak lazim. Bakambu gelirse o gelmezse bay oynarİcardi ilk onelemede oynamaz bence
2 sene önce izledim ben en son , durumu kötüyse zaten iş yapmaz da 31miş yaşı daha burada kendine gelebilir.İş yapabilir hatta bence Fener daha iyisini de alamaz zaten.Sen kaç sene önce izledin bilmiyorum,su an 31 yasina girecek ve geçen sezonu kötü gecmis.dusmus istatistik olarak,taraftarla münakaşa yaşamış.ama genel anlamda yardımcı forvet,kanat oynayan ve yararlı bi oyuncu.fblileri tatmin eder mi bilemem
hani gecen sezonun valenciasını bi kenara at.valencia önceki senelerde de 10 gol -bilmam kaç asist gibi bi ortalama tutturmus fbde.ekambi de onu yapar işte.2 sene önce izledim ben en son , durumu kötüyse zaten iş yapmaz da 31miş yaşı daha burada kendine gelebilir.İş yapabilir hatta bence Fener daha iyisini de alamaz zaten.
hayvan gbi cocuk reis,manken bile olur vallaSazanov şahsımında dikkatini çekmişti gürcü u maçını 15 dk seyr ettiğimde.