- 3 Haziran 2015
- 57.142
- 66.323
- 4.143
Iyi diyelim iyi olalim daşselam, nasılsın kolpa adaş?
Sem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi diyelim iyi olalim daşselam, nasılsın kolpa adaş?
ben de iyiyim sağolIyi diyelim iyi olalim daş
Sem
TFF neyi doğru yapıyor ki bunu doğru yapsın.Bizim fontlarda böyle olsa keşke
Bayern yönetimi Sadio Mane‘ye kendisini kadroda düsünmediklerini iletmis ve kendisinen kulüp bulunmasini istemis. Bayern Mane‘nin maasindan kurtulmak istiyormus.
Ayrica Matthijs Tel kiralik olarak gönderebilecekleri bir kulüp ariyorlarmis.
Bu arkadaşla bir konuşma yapacak mata gibi drogba gibi dünya futbolunda ağırlığı olan müslüman eski bir oyuncumuz var mı acaba?Kemalcim en kısa zamanda Müslim kardeşimizi aramıza katacağız inanıyorum
![]()
Galatasaray'da taraftarı ayağa kaldıracak transfer! Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane'ye teklif iletildi
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde henüz resmi bir adım atmazken, sürpriz bir ismi gündemine aldı. Geçtiğimiz sezon yaptığı yıldız transferiyle adından söz ettiren Sarı-Kırmızılılar şimdi de Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane ile yakından ilgileniyor. İşte detaylar...www.mynet.com
burhan bu sene çok berbat ya az zorlasa tier emre kaplan olacakAnlaşıldı akşama Kap haberi gelir![]()
febeye 3 0 içerde çaktığımız maçta şüphelendiğim bir takım üyeler sevinmiş mi diye bakmıştım @Onur Üründül 'ün goll dimişliği vardıOnur Urundul'un Fenerli olduguna dahil bir iddaa ogrendim ama henuz teyit ettiremedim , ogrenip sizi bilgilendirecegim.
belli etmemek adina olabilir , bekliyelim derim.febeye 3 0 içerde çaktığımız maçta şüphelendiğim bir takım üyeler sevinmiş mi diye bakmıştım @Onur Üründül 'ün goll dimişliği vardı
Kodugumun yagizu
Onur Urundul'un Fenerli olduguna dahil bir iddaa ogrendim ama henuz teyit ettiremedim , ogrenip sizi bilgilendirecegim.
febeye 3 0 içerde çaktığımız maçta şüphelendiğim bir takım üyeler sevinmiş mi diye bakmıştım @Onur Üründül 'ün goll dimişliği vardı
belli etmemek adina olabilir , bekliyelim derim.