Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfere en yüksekten yani angelino ve icardiden başlamak çok önemli bundan sonra gelecek her oyuncu için paranın dışında gelen bu 2 a plus adamada bakıp karar verecekler

Bayern yönetimi Sadio Mane‘ye kendisini kadroda düsünmediklerini iletmis ve kendisinen kulüp bulunmasini istemis. Bayern Mane‘nin maasindan kurtulmak istiyormus.

Ayrica Matthijs Tel kiralik olarak gönderebilecekleri bir kulüp ariyorlarmis.

Kemalcim en kısa zamanda Müslim kardeşimizi aramıza katacağız inanıyorum

Kemalcim en kısa zamanda Müslim kardeşimizi aramıza katacağız inanıyorum

Bu arkadaşla bir konuşma yapacak mata gibi drogba gibi dünya futbolunda ağırlığı olan müslüman eski bir oyuncumuz var mı acaba?

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arap cenderesinde İcardi'yi takıma kazandırmak büyük olay.Benim için transfer sezonu max verime ulaşmıştır bundan sonrası keyif almak olur.

oldukça güçlenen kadromuzu , Baturina ve gürcü stoperle süsleyip, son günleri beklemeye geçelim

Icardi gelince eksik olarak onun yedeği ve orta saha kalıyor. Rashica olur olmaz bilemiyorum ama sol bek ve orta saha transferi ile geçen seneye göre güclenmiş olacağız. Kapanışı Uğurcanla yaparsak hele max verimi almış oluruz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yasal Uyarı :D Bu videoyu toplum içinde izlemeyiniz.Bolca kahkaha attıracak 1 video :D

Ekşiden bir taraftarımız :) Bunu okuyunca tekrardan gurur duydum takımımla.
IMG_20230713_145308.webp

Onur Urundul'un Fenerli olduguna dahil bir iddaa ogrendim ama henuz teyit ettiremedim , ogrenip sizi bilgilendirecegim.

febeye 3 0 içerde çaktığımız maçta şüphelendiğim bir takım üyeler sevinmiş mi diye bakmıştım @Onur Üründül 'ün goll dimişliği vardı

belli etmemek adina olabilir , bekliyelim derim.

Şok itiraf AZ SONRA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt