Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maliyette bir seçeneğimiz olduğunu düşünmüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taner kardeşim ben pazar günü Erden Timur’u dinledim adamın hedefleri bizim hayellerimizden büyük. Bize maliyetli gelen transferler ona ulaşılabilir geliyor. Erden Timur’u her dinlediğimde daha da çok saygı duyuyorum. @Taner Selman paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum.(alisamiyen net den de takip ediyordum)

Oyuncunun 5 büyük ligden iyi teklif beklemesi, kafaca yatmaya gelmediğini anlatıyor bence, muhtemelen en iyi teklifi yaptık ve kenarı çekildik ama nasıl oynayacak 3 yerli durumu varken bunu çözemedim

Oyuncunun 5 büyük ligden iyi teklif beklemesi, kafaca yatmaya gelmediğini anlatıyor bence, muhtemelen en iyi teklifi yaptık ve kenarı çekildik ama nasıl oynayacak 3 yerli durumu varken bunu çözemedim
1689255754216.webp

Onu içinde uğraştığımızı düşünüyorum yönetim vizyonunu gördükçe daha neler yapabileceğimizin ucu yok. En sevindiğim konuysa Dursun Özbek - Erden Timur - Metin Öztürk samimi ve dürüst insanlar hep birbirlerini kolluyorlar.
Özbek söylemişti zaten ciddi dijital projelerimiz var gecen sezon önceki yönetimin imzaladığı bazı sözleşmelerden çıkmak için uğraştık bu dönem hayata geçecek demişti ama beklemek lazım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taner kardeşim ben pazar günü Erden Timur’u dinledim adamın hedefleri bizim hayellerimizden büyük. Bize maliyetli gelen transferler ona ulaşılabilir geliyor. Erden Timur’u her dinlediğimde daha da çok saygı duyuyorum. @Taner Selman paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum.(alisamiyen net den de takip ediyordum)

Bence Parades’in oyun görüşü Guendouzi’nin çok önünde maliyetleri de yarı yarıyadır muhtemelen. Teşekkürler Eymencim orası da yalan oldu gitti mahvettiler forumu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt