Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Talisca parayı çok seviyor parayı seven adamın bizde yeri yok, bir kere karakter analizi yapılsa ona takılır. Parayla saadet olmaz burada bir vizyon var bu vizyona uyabilecek oyuncular tercih ediliyor."

zakharyan hamlesi gerçekleşmiş olsaydı avrupa için en iyi hamlemiz olabilirdi.

bu tarz merkezi üçleyen, teknik kapasitesi yüksek, dinamik 10 numaralar artık futbolda altın değerinde.

Nevzat Dindar: "Alexis Sanchez var ya Icardi'nin arkasına yakışır, Mertens'i ekonomik kullanmak gerektiği için bu isimler konuşuluyor."

Yanlış buluyorum şu söylemleri. Bu düşünceyle lige başlarsak ve takıma yansırsa eyvah. Geçen sezon da yoktu fakat son haftalara kadar yarışın içinde geldi rakip. VAR'ın suistimal edildiği, anadolu kulüplerinin kafaya göre oynadığı, Rize'sinin, Paşa'sının yer aldığı ligde bu kadar rahat konuşmalar beni rahatsız ediyor.

Üstelik geçen sezon Avrupa yoktu, bu sezon var ve çok önemsiyoruz.
Dahada beter ezeceksin düştüler mi bir tekmede sen vuracaksın o şikecilere. Bu gözler canli yayında azizenin vasıfsız adnana arda kaç para söyle vereyim dediğini gördü.O küçücük bejekenin burak elmas denen hain yüzünden dalga geçtiğini unuttun mu? O yüzden acimayacaksin bunlara edebildiğin kadar ezeceksin bunları

Ya nevzat birak ya,yeni bilgin yok ayni isimleri ayni seyleri soyluyosun. basinda ne varsa o söylediğin seyler

Ya nevzat birak ya,yeni bilgin yok ayni isimleri ayni seyleri soyluyosun basinda ne varsa o söylediğim seyler

bi gün nevzatı övüyon, nevzatı takip edin sadece diyon
diğer gün gömüyosun adama
napalım biz bu herifi ben anlamadım

Nevzat Dindar: "Galatasaray yıldız 10 numara transferi yapar. Mertens ideal kadroda yedek düşünülüyor Okan hoca 11 olarak düşünmüyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt