Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiği güzel haberleri seviyorum febeliler nefret ediyorlar nevzattan. Çünkü kulübe yakın olduğunu biliyorlar. Onlarda ona iğrenç diyorlar.Ben seviyorum dedikleri son 2 dönemdir tutuyor.Alexisi istememek çok ilginç. Fransa lig 2 den topçu alın diyenler marsilyada düzenli oynamış iyi istatistlik yapmış back roundu gayet iyi olan alexsisi istemiyorlar
ne alaka yaw biz de ahmet ercanlardan nefret ediyoruz o da mı iyi muhabir.

onun kadar olmasa da nevzat da bomboş bi adam. tavırları twitleri üslubu tiksinç, takım farketmeksizin böyle adamlardan nefret ediyorum

alexisi istememek de gayet doğal zaten şişkin olan rotasyona 35 yaşında adamı alıp boşa masraf yapmaya gerek yok.

Muslera
Uğurcan
Jankat

Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Dubois - Kaan Ayhan - Emin Bayram - Kazımcan

Torreira - Parades
Berkan - Oliveira

Zaniolo - A.Sanchez - Kerem
Barış - Mertens - Rashica
Morutan - Yunus

Icardi
Bakambu
Halil
Burası fenerin stoper ve forvetlerine dönmüş reis böyle olursa birileri gitmeli yav.

böyle böyle adamlar ala ala batan kulüpler var ama tabi yine de siz bilirsiniz
Ben 20 tane böyle Adam alınsın demiyorumki adam gecen sene lig 1 de oldukça fazla maça çıkmış sağlam gol asist katkısı vermiş ligin çok üstünde biri .Verirsin 2 yıllık sözleşme kabul ederse alirsin katkı verir hemde çok. Ayrıca istenen bakambu kaç yaşında ve nerden gelecek ? Biri marsilyadan geliyor diğeri olimpiyakostan

Maaş bütçesi net 42-45 olacak Erden söyledi zaten.

Bu noktada her bir oyuncunun bir tane yedeği olmalı. Sonrasında da 3-4 tane çok yönlü adam olmalı. Sonrası da gerekirse alt yapı.

Kalan oyuncular kiralık ya da bonservisle yollanacaktır mesela Midstjö’nün kalmasına ihtimal vermiyorum, Sergio da kafasına uyan teklif gelirse gider ama genel olarak yorumcuların aksine Paredes’in Sergio’nun en azından geçen senenin ilk kısmında yaptığı işleri yapabileceğini sanmıyorum.

Dribbling ve pas yönünden eksik olduğumuz noktaların kapanması bu sene önemli yoksa ciddi sıkıntılar yaşarız.
Midtsjö, Dubois, Sergio(Arabistan teklifi gelirse) gitmesini yüksek ihtimal görüyorum. Sergio'da bana teklif alacak gibi geliyor 7-8 civarı verirlerse senelik gider bence.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben 20 tane böyle Adam alınsın demiyorumki adam gecen sene lig 1 de oldukça fazla maça çıkmış sağlam gol asist katkısı vermiş ligin çok üstünde biri .Verirsin 2 yıllık sözleşme kabul ederse alirsin katkı verir hemde çok. Ayrıca istenen bakambu kaç yaşında ve nerden gelecek ? Biri marsilyadan geliyor diğeri olimpiyakostan
birine 3 vercen birine 1.5?

biri muhtemelen 1-1.5 arasına gelecek yedek kalmayı sorun etmeyecek filan

diğeri minimum bunun 2 katına gelecek ve yedekliğe gomisin bile burun kıvırdığı yerde ne yapacak

üstelik soru şu

takımı kurduk diyelim icardi bakambu filan da tamam

alexis bu takıma gelip ekstra ne yapacak

yapamadığımız neyi yapacak

geçen sene valencia da 30 gol attı mesela ihtiyaç var mı şu an

ne alaka yaw biz de ahmet ercanlardan nefret ediyoruz o da mı iyi muhabir.

onun kadar olmasa da nevzat da bomboş bi adam. tavırları twitleri üslubu tiksinç, takım farketmeksizin böyle adamlardan nefret ediyorum

alexisi istememek de gayet doğal zaten şişkin olan rotasyona 35 yaşında adamı alıp boşa masraf yapmaya gerek yok.
Bomboş dediğin adam iki sezondur transferde en yüksek tutturan adam.Ayrica nasıl alexisisi istememek ne kadar doğarsa istemekte doğal.Sizin tek.argumaniniz yaşı.Benim isteme nedenlerim kalitesi geçen sene verdiği katkı hırsı geçmiş başarıları

biri muhtemelen 1-1.5 arasına gelecek yedek kalmayı sorun etmeyecek filan

diğeri minimum bunun 2 katına gelecek ve yedekliğe gomisin bile burun kıvırdığı yerde ne yapacak

üstelik soru şu

takımı kurduk diyelim icardi bakambu filan da tamam

alexis bu takıma gelip ekstra ne yapacak

yapamadığımız neyi yapacak

geçen sene valencia da 30 gol attı mesela ihtiyaç var mı şu an
10 no oynar icardiye partner olarak oynar Hiç mi izlemediniz alexsis sanchezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt