Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayimizin değerine değer katacak vede dünya medyasında ses getirecek 35 yaş civarı oyunculara 1+1 kontratlar verilmesi hiçte zararimiza olmaz bence. En son angelinho transferinde mata nin da etkisi olduğu konuşuluyordu. Bu kriterde olan ve vücudu oynamaya müsait her yıldıza kapımız açık kalmalıdır.

Alexis Bakambu nün yerine gelecekse olur İcardi Alexis Halil Dervişoğlu olarak.

Halili alirsak herif tüm sezon boyu belki anca 500dk oynar. O kadar az süre alacak oyuncuya gidip 2-3 milyon ve 1 milyon maas vermek yerine, o dakikalari ekstradan Barisa Alpere verirdim. Championshipte oynayamayan adama gidip 1 milyon verirsen, Kerem sözlesmesini uzatmak herhalde kapiyi icin 2 milyon € dan acar.

Galatasarayimizin değerine değer katacak vede dünya medyasında ses getirecek 35 yaş civarı oyunculara 1+1 kontratlar verilmesi hiçte zararimiza olmaz bence. En son angelinho transferinde mata nin da etkisi olduğu konuşuluyordu. Bu kriterde olan ve vücudu oynamaya müsait her yıldıza kapımız açık kalmalıdır.
Deger katma ziyade degersizlestiren hamleler bunlar, cunku Avrupada yaygin olan "Turkiye yasli futbolcularin para kazandigi ulke" dusuncesinin dogru olduğunu gosteriyor. Boylece ciddiye alinmiyoruz

Istisna vardir. Sergio Ramosa mesela hayır demem. Ama normalde bu tarz transferler bize zarar vermektedir.

Halili alirsak herif tüm sezon boyu belki anca 500dk oynar. O kadar az süre alacak oyuncuya gidip 2-3 milyon ve 1 milyon maas vermek yerine, o dakikalari ekstradan Barisa Alpere verirdim. Championshipte oynayamayan adama gidip 1 milyon verirsen, Kerem sözlesmesini uzatmak herhalde kapiyi icin 2 milyon € dan acar.
max. seviyesi eyüp suan - daha fazlasi olmaz
bizim yerli oyuncularimizin hepsi mücadeleci ve kendine cok iyi bakan futbolcular
tembel degiller.
profil olarak uymuyor

Araplar Hendersondan sonra Fabinhoya da sulanmis. Liverpoola 40 milyon teklif etmisler.

Geçen sene alexis alsaymışız bizi şampiyon yaparmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

b.c.terzi:
-nelsson gsyi çok seviyor ama gitmek istiyor giderse yerine stoper alınacak :)
-davinson sanchezde biten bir şey yok
-saba avrupanın gözdesi
-oyuncu trden daha iyi ligleri istiyor ilk aşamada

nevzat dindar:
-nelssonun kalma ihtimali daha yüksek.
-kerem demirbay yakın.
-sabayı teyit edemedim.
-ozan kabak gündemde yok.
-davinson sanchez artık yok.
-alexis sanchez ve bakambu ile görüşülüyor.

b.c.terzi:
-nelsson gsyi çok seviyor ama gitmek istiyor giderse yerine stoper alınacak :)
-davinson sanchezde biten bir şey yok
-avrupanın gözdesi
-oyuncu trden daha iyi ligleri istiyor ilk aşamada

nevzat dindar:
-nelssonun kalma ihtimali daha yüksek.
-kerem demirbay yakın.
-sabayı teyit edemedim.
-ozan kabak gündemde yok.
-davinson sanchez artık yok.
-alexis sanchez ve bakambu ile görüşülüyor.

saba kim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt