Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası istemiyorum. Yeteneğine tabi ki lafım yok zekası vs hepsi yerli yerinde ama bariz bi tempo ssorunundan bahsedebiliriz bir de baskı altında çok çabuk demoralize oluyor ve toparlanması vakit alıyor. @Berk Can daha çok izlemiştir fakat benim izlediğim Lo Celso bize gelirse seneye gidecek şekilde olur.Lo Celso gelse herhalde kimse tartışmaz ama ihtimal vermiyorum.
İcardi ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok, Paredes - İcardi birlikte indirmekteki ısrar noktasında sorun var.
Bu Paredes'i ailesi yakacak... (Şuan başka bir şey demeyelim)
Şundan eminim İcardi çarşamba günü idmanda herkes müsterih olsun.
Pazartesi gününe kadar Paredes işine son noktayı koyuyoruz, tek bir alternatif ile yola çıkıp, yaya kalmadık hiç merak etmeyin.
wanda nara al öyleysesürekli bi öteleme
meliksah gibi yaz delikanlı ol
Açıkçası istemiyorum. Yeteneğine tabi ki lafım yok zekası vs hepsi yerli yerinde ama bariz bi tempo ssorunundan bahsedebiliriz bir de baskı altında çok çabuk demoralize oluyor ve toparlanması vakit alıyor. @Berk Can daha çok izlemiştir fakat benim izlediğim Lo Celso bize gelirse seneye gidecek şekilde olur.

Tövbe rtas ne diyosun