Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lo Celso gelse herhalde kimse tartışmaz ama ihtimal vermiyorum.
Açıkçası istemiyorum. Yeteneğine tabi ki lafım yok zekası vs hepsi yerli yerinde ama bariz bi tempo ssorunundan bahsedebiliriz bir de baskı altında çok çabuk demoralize oluyor ve toparlanması vakit alıyor. @Berk Can daha çok izlemiştir fakat benim izlediğim Lo Celso bize gelirse seneye gidecek şekilde olur.

İcardi ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok, Paredes - İcardi birlikte indirmekteki ısrar noktasında sorun var.

Bu Paredes'i ailesi yakacak... (Şuan başka bir şey demeyelim)

Şundan eminim İcardi çarşamba günü idmanda herkes müsterih olsun.

Pazartesi gününe kadar Paredes işine son noktayı koyuyoruz, tek bir alternatif ile yola çıkıp, yaya kalmadık hiç merak etmeyin.

Noluyo yav???

Beyaz kan hücresi dediğin trombosit la bağışıklığı düşmüştür.Her bağışıklığı düşen lösemi olmuyor kadın at gibi sağlıklı duruyor öyle bi şey olmaz.

Bir duyumcu haber yapınca diğerleri de eksik kalmamak için aynı lafı değiştirip yazmaya başlıyor. Herkes yazınca gereksiz bir heyecan yaratılıyor. Bir süre sonra da geri vitesler başlıyor.

Kaç gündür bu saçma döngüleri izliyoruz.

Açıkçası istemiyorum. Yeteneğine tabi ki lafım yok zekası vs hepsi yerli yerinde ama bariz bi tempo ssorunundan bahsedebiliriz bir de baskı altında çok çabuk demoralize oluyor ve toparlanması vakit alıyor. @Berk Can daha çok izlemiştir fakat benim izlediğim Lo Celso bize gelirse seneye gidecek şekilde olur.

Tottenham herkesi yiyor olm ondandır :asd:

Arjantinliler ağlıyordu DK oynayamayacak diye. Tek başına Betis sezonu neyse onu yapabilir bizde.

SON Dk

aldıgımız bilgilere gore wanda nara bugun taburcu oldu

durumu iyi

biraz agırlık kaldırayım.fb muhabiri ahmet selimin kolpalarıyla gecen bi nöbet oldu.böyle rezillik görmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt