- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
baslıktan atıldın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baslıktan atıldın
Menejer önerisi mi bu oyuncu.Çünkü son cıkan isimlerin hepsi hem fener hem gs ilgileniyor.Nicolas Dominguez ile ilgili Haziran ayı içerisinde fiyat sorduk ilk istenen rakam 17 milyon euro oldu, daha sonrasında görüşme olmamıştı son birkaç güne kadar. Şuan için zor iş diyebiliyorum.
Lo Celso ise gündemde değil.
17 mi istedilerNicolas Dominguez ile ilgili Haziran ayı içerisinde fiyat sorduk ilk istenen rakam 17 milyon euro oldu, daha sonrasında görüşme olmamıştı son birkaç güne kadar. Şuan için zor iş diyebiliyorum.
Menajer önerisi değil, bizim geniş listede yer alan bir isimdi, biz girişimde bulunduk anlaşılan Fenerbahçe'ye bu bilgi gitti, paraları da var Arda satışı sonrası, kuduruyorlar olay bu.Menejer önerisi mi bu oyuncu.Çünkü son cıkan isimlerin hepsi hem fener hem gs ilgileniyor.
Keşke paredes yerine nico olsaNicolas Dominguez ile ilgili Haziran ayı içerisinde fiyat sorduk ilk istenen rakam 17 milyon euro oldu, daha sonrasında görüşme olmamıştı son birkaç güne kadar. Şuan için zor iş diyebiliyorum.
Menajer önerisi değil, bizim geniş listede yer alan bir isimdi, biz girişimde bulunduk anlaşılan Fenerbahçe'ye bu bilgi gitti, paraları da var Arda satışı sonrası, kuduruyorlar olay bu.
Menajer önerisi değil, bizim geniş listede yer alan bir isimdi, biz girişimde bulunduk anlaşılan Fenerbahçe'ye bu bilgi gitti, paraları da var Arda satışı sonrası, kuduruyorlar olay bu.
Vadeli aldılar, açıklanan rakamlar doğru değil ama vadeli ödeyecekler.Cimanski ye gitmedi mi o para
Kati suret ile böyle bir durum söz konusu değil.mckennie'ye falan dönmeyiz dimi tekrar ya