- 3 Haziran 2015
- 57.224
- 66.430
- 4.143
Parede gelse iki hafta sonra esi "ben burda yasamam derse" gitse ne yaparsinAdamın suçu yok la eşi ben bursa yaşamam demiş. Yine kadın milleti
AL ISHAL TARAFTARI HAKLI BU DURUMDA
ETIK DEGIL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parede gelse iki hafta sonra esi "ben burda yasamam derse" gitse ne yaparsinAdamın suçu yok la eşi ben bursa yaşamam demiş. Yine kadın milleti
Standart bir stoper yav, yorumculr bile öyle bir anlatıyor ki bambaşka bir stopet falan diyebu fener taraftarı becao denen stoperi baska biriylemi karıstırıyorlar acaba ,dünya yıldızı gibi bahsettikleri adamı düne kadar duyan eden yoktu
çek bertuğu mis gibi yüzü gözü golcülüğüde 10 numara
Al Nasr diyince Ronaldo ve Talisca’nın oynadığı sanmış ama antrenmanlara başlayınca başka bir Al Nasr olduğunu görüp ayrılma kararı almış.Bakambunun yaptigi da az serefsizlik degil ama gelsin
bu adam oynadi mi orda mevzu ne nasil ayriliyor ki
Al Nasr diyince Ronaldo ve Talisca’nın oynadığı sanmış ama antrenmanlara başlayınca başka bir Al Nasr olduğumu görüp ayrılma kararı almış.
paredesle icardinin yakın arkadaş olduğunu falan sanmıyorum bu arada
paredes messi tayfasından, icardinin onlarla pek alakası yok
takipleşmiyorlar da sanırım
Ana avrat söverim öyle eşe kankiParede gelse iki hafta sonra esi "ben burda yasamam derse" gitse ne yaparsin
AL ISHAL TARAFTARI HAKLI BU DURUMDA
ETIK DEGIL
Yakınlar, çok olmasa da. Güney amerika insanı bunlar
Takipleşiyorlar da
Halil 'in geçtiği analizden herkes geçer de yıllık ücreti çok fazla dedi E.Timur,Arap kulübü onun bölgesine flash bir transfer yaparsa anca bırakır ve fırsat transferi olur.Aslında tam aradığımız profil ama karakter analizine takılır elde Zaniolo var onu Icardi boşluklarına yollayıp çift hane skor katkısı alırız.
Al Nasr diyince Ronaldo ve Talisca’nın oynadığı sanmış ama antrenmanlara başlayınca başka bir Al Nasr olduğumu görüp ayrılma kararı almış.

paredesi ve icardiyi yediklerini bende okudumparedes idmanda mbappe ile tartışmış sert girdiği için
bütün takım paredesin üstüne çullanmış kavga çıkmış
o kavgadan sonra paredesle icardiyi takım içinde dehlemişler
muhtemelen paredese yardım ettiği içindir (tamamen tahmin ediyorum)
He duydum bunu.paredes idmanda mbappe ile tartışmış sert girdiği için
bütün takım paredesin üstüne çullanmış kavga çıkmış
o kavgadan sonra paredesle icardiyi takım içinde dehlemişler
muhtemelen paredese yardım ettiği içindir (tamamen tahmin ediyorum)