Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil ben bjkde oynamam demis

Paredes alternatifi ile ilgili Dominguez ile görüşme var fakat baya zor bir iş malumunuz, onun dışında yeni haftaya yeni isimler ile gireceğiz :)

romanın ilk tercihi renato sanches ama renato psgde kalmak istiyor(di marzio-leqiupe)

Galatasaray paredes için psg ile 6 milyona anlastı ama paredes hala yesil ısık yakmadı(loic tanzi)

Halil 'in geçtiği analizden herkes geçer de yıllık ücreti çok fazla dedi E.Timur,Arap kulübü onun bölgesine flash bir transfer yaparsa anca bırakır ve fırsat transferi olur.
Halil konusunda ben biraz farklı düşünüyorum yaş olarak potansiyeli var tek sıkıntısı 4 senedir yerinde sabit kaldı beklenen sıçramayı yapamadı. Mesela Şenol Güneş'in elinde Halil olmasını istemem o maliyetlerle kazanırsa sıkıntı yaratır kazanamazsa da zarar etmezler.

Okan hocamız da forvetlere hep ekstra dokunabiliyor Crivelli gibi futbol kazması heriften çift haneli skorlar elde etti. Seleznov, Muğdat, Vedat, Demba ba, Crivelli %80-90 forvet futbolcularından maksimumu alıyor. Halil'i de maksimum'a çıkarırsa bambaşka şeyler konuşabiliriz 2 sene önce 7 m euro isterlerken şimdi 2 m euro'ya bile bitebilir yaşı ve maliyeti bakımından değecek bir risk olduğunu düşünüyorum.

Parades falan fenere gitmez. Bize gelmezse de dünyanın sonu değil daha iyisini daha ucuza ağustosta alırız

Paredes alternatifi ile ilgili Dominguez ile görüşme var fakat baya zor bir iş malumunuz, onun dışında yeni haftaya yeni isimler ile gireceğiz :)

oyuncu tarafı ikna edilirse özellikle de uygun bir maaşa
bonservisi bir şekilde bi yerlere kadar çekebiliriz sene sonu sözleşmesi bitecek

iyi bir transfer olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt